Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 1 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Kanye West bestaat niet meer want hij heet nu officieel ‘Ye’

Goedemorgen lieve NSMBL-lezers. In het nieuws vandaag: Kanye West bestaat niet meer. De beste man reageert niet meer op de naam Kanye. Hij heet nu officieel ‘Ye’.

Kanye West verandert zijn naam

Dacht je dat het even rustig was rondom al het Kanye West nieuws? Dan had je het even mooi mis. De Amerikaanse rapper heeft gisteren op Twitter aangekondigd dat hij officieel zijn naam verandert naar ‘Ye’. Hij zegt: “The being formally known as Kanye West, I am YE.”

Oké is goed Ye (?), waarom ook niet.

ye on Twitter

the being formally known as Kanye West I am YE

Kanye is waarschijnlijk bezig met het re-branden van zijn imago. Waarom hij niet voor zijn andere alter ego Pablo gaat, weten we niet. Maar het is wel duidelijk dat meneer West serieus is over zijn beslissing. Zijn naam op Twitter heeft hij ook al aangepast naar ‘Ye’.

Wie is deze man?

Maar wie is deze mysterieuze Ye? Ye komt niet volledig uit de lucht vallen. Zijn laatste album droeg namelijk dezelfde naam. Op Kanye’s achtste album sneed hij meerdere onderwerpen aan. Zo sprak hij in het nummer ‘Yikes’ over zijn bipolaire stoornis. Verder sprak hij over zijn relatie met Kim Kardashian en maakte hij wat opmerkingen over alles rondom #metoo.

Misschien dat zijn nieuwe imago te maken heeft met de vibe van het laatste album van de rapper, maar we weten het niet zeker. Het zou ook met zijn nieuwe nummer ‘Yandhi’ te maken kunnen hebben. Het nummer zou hij namelijk 29 september online gooien, maar dat is nog niet gebeurd.

‘YE’ is ook een waterfles

Kanye kondigde zijn naamverandering aan net voordat hij optrad in het programma Saturday Night Live. Mochten jullie het gemist hebben, de rapper trad op als waterfles. Want again, waarom ook niet?

Sparkling vs. Still. #SNLPremiere

27.4k Likes, 1,638 Comments – Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) on Instagram: “Sparkling vs. Still. #SNLPremiere”

Verder droeg hij in de show een pet met de slogan van Donald Trump: “Make Amerika Great Again”. Alsof het nog niet bizar genoeg was, beëindigde hij het gezellige optreden nog even met een steunbetuiging voor de Amerikaanse president.

this represents good and America becoming whole again. We will no longer outsource to other countries. We build factories here in America and create jobs. We will provide jobs for all who are free from prisons as we abolish the 13th amendment. Message sent with love

471k Likes, 69.2k Comments – ye (@kanyewest) on Instagram: “this represents good and America becoming whole again. We will no longer outsource to other…”

Nou, dan weet je dat ook weer.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kanye West vertelt openhartig over zijn bipolaire stoornis

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kanye West bestaat niet meer want hij heet nu officieel ‘Ye’
Sluiten