Kanye West en Mark Zuckerberg gaan los op dit nummer van de Backstreet Boys

Best friends for life Kanye West en Mark Zuckerberg hadden vorige week de avond van hun leven. De reden waarom deze ongewone combinatie van persoonlijkheden zich samen in een ruimte bevond, is onbekend. Maar ach, we weten dat ze samen karaoke hebben gedaan op een nummer van de Backstreet Boys. Ook belangrijke informatie right?

Kanye West en Mark Zuckerberg

Afgelopen week kwamen de uitgesproken rapper en Mark Zuckerberg bij elkaar. Dat moet een niet-zo’n-standaard-avond zijn geweest. Het doel van de avond was vast niet om stress te verminderen door een potje karaoke te wagen, maar dat is wel wat er uiteindelijk gebeurde. Wellicht dat Mark tijdens deze niet al te fijne periode in zijn carrière graag wat stoom afblaast?

Karaoke met de Backstreet Boys

We vroegen ons altijd al af: welk liedje zouden Kanye West en Mark Zuckerberg samen zingen wanneer hen een microfoon in de hand werd geduwd? We hoopten stiekem Hit Me Baby One More Time, maar met de uiteindelijke keuze zijn we ook niet ontevreden.

Kanye en Mark kozen namelijk voor hét bekendste nummer van de Backstreet Boys: I Want It That Way. Op zich een meer dan redelijke beschrijving van hun motto’s.

We moeten je helaas wel een béétje teleurstellen: een video van de nieuwe vrienden die losgaan op het jaren 90 nummer is er niet. Wel deelde niemand minder dan Ye himself een foto op Twitter waar de twee een microfoon in de hand hebben. Genoeg bewijs voor ons, nu blijven hopen op die videoclip.

ye on Twitter

We sang Backstreet Boys I want it that way

Op de foto staan nog drie andere mannen die wij en met ons het internet zo snel niet herkennen. Misschien zingen ze ook wel een stukje op de bonustrack op Kanye West zijn nieuwe album? Want kom op: dit liedje MOET worden uitgebracht. En dan dus ook een videoclip waarin Kanye en Mark samen dansen in een all white outfit.

Kanye West heet nu eigenlijk Ye, LOL:

Kanye West bestaat niet meer want hij heet nu officieel ‘Ye’

ELLE

Reageer op artikel:
Kanye West en Mark Zuckerberg gaan los op dit nummer van de Backstreet Boys
Sluiten