Kanye West deelt een screenshot van zijn gesprek met Caitlyn Jenner

Kanye West bepaalt zelf met wie hij omgaat, blijkt maar weer uit zijn conversatie met Caitlyn Jenner. Waar de Kardashians Caitlyn niet kunnen luchten of zien, stuurt Kanye met liefde zijn Yeezy collectie naar haar toe. Wat een scheetje is het ook eigenlijk hè, die Kanye?

De vriendschap tussen Kanye West en Caitlyn Jenner

Waar mrs. Kardashian West nogal on bad terms is met Caitlyn Jenner, kan Kanye West het blijkbaar prima vinden met de voormalige stiefmoeder van de Kardashians. Zo blijkt maar weer uit het volgende gesprek.

De ruzie

Nadat Caitlyn in 2017 haar boek ‘Secrets of My Life’ publiceerde ging het mis. De relatie tussen haar en de beroemdste familie van de wereld verslechterde en tot op de dag van vandaag hebben ze het nog steeds niet uitgepraat. Alleen Kendall en Kylie – de dochters van Caitlyn – zien hun vader (want zo noemen ze haar gewoon nog) weleens.

Caitlyn was wel aanwezig op het over-de-top verjaardagsfeest van Kylie Jenner. Ook alle Kardashians waren er, maar of ze (het uit)gepraat hebben?

Kanye lijkt zich in ieder geval weinig aan te trekken van de ruzie. Op zijn Twitter plaatst hij een screenshot van een gesprek met Caitlyn:

KANYE WEST on Twitter

KANYE WEST on Twitter

https://t.co/TB7dPXmbOq

“Sophia loved the first set of looks your team left and went all yeezy for her travel outfit today! We love your looks!! Thanks again”, stuurde Caitlyn naar de rapper.

“So awesome. Your welcome”, aldus Kanye West.

Nu nog hopen dat het tussen de Kardashians en Caitlyn ook ooit goedkomt.

Waarom Kanye West en Virgil Abloh in huilen uitbarstten tijdens de Louis Vuitton-show

Reageer op artikel:
Kanye West deelt een screenshot van zijn gesprek met Caitlyn Jenner
Sluiten