Renée
Renée Entertainment 3 mei 2017

Was Kanye West niet bij het Met Gala vanwege Kim K’s cellulite-billen?

Eerlijk: we vonden het vorige week stiekem allemaal bést fijn om te zien dat ook Kim Kardashian gewoon cellulite heeft – hebben we immers allemaal – en we vonden het ook best raar dat Kanye West niet naast haar stond tijdens het Met Gala van 2017. Raar genoeg blijkt hier mogelijk een link tussen te bestaan.

Aangezien Kanye een enorme modefan is en vrienden met Anna Wintour, de chair-woman van het Met Gala, viel het behoorlijk op dat de rapper zijn vrouw alleen over de rode loper liet gaan. Volgens The Sun zijn er echter bronnen die beweren dat Kanye boos was over de foto’s van Kim’s billen in Mexico, die vorige week de ronde deden online. Waar shoots met Kim op het strand altijd gepland zijn, en ook flink nabewerkt worden, was dat laatste met deze foto’s niet het geval en kon de hele wereld zien dat – boy oh boy – ook Kim Kardashian gewoon cellulite heeft.

‘Niet goed voor het merk Kim K.’

Kanye West heeft flink meegeholpen aan de opbouw van het merk ‘Kim Kardashian’ en volgens bronnen zou hij deze foto’s daarom erg persoonlijk aantrekken; ze doen afbreuk aan zijn creatie. De bron vertelt: ‘Kanye has helped turned Kim into a fashion icon and he feels those pictures with Kourtney have made her look cheap, damaging her brand. He’s angry with Kourtney for seemingly leading her on, as she clearly revelled in turning their session into a photoshoot. Their behaviour completely detracted from Kim’s current standing in the industry.’

Zou het dan echt? Met alle streken van Kanye West van de afgelopen jaren, zou het ons eerlijk gezegd niet enorm verbazen, hoe absurd het ook klinkt.

Kim in haar eentje bij het Met Gala:

Of had hij er gewoon geen zin in?

Volgens een andere bron was Kanye West er simpelweg niet bij omdat hij wat meer rust wil nemen na zijn ziekenhuisopname vorig jaar, en vermijdt hij drukke persmomenten. De bron deelt: ‘It had nothing to do with the Met Gala. It was more about the stress and pressure of a big red carpet. He just wasn’t quite there yet. Kanye has been doing okay. He’s made a lot of good progress and is in a much better place.’

Een voorbeeld van Kim’s gephotoshopte paparazzi-foto’s:

Kim leek het alsnog naar haar zin te hebben:

Welke van de twee bronnen zal de waarheid spreken? Hoewel de tweede bron ook zeker geloofwaardig lijkt, heeft Kanye inmiddels ook voldoende bewezen dat de eerste roddel helemaal niet eens zo fake hoeft te zijn. We zijn benieuwd of we er ooit achter gaan komen. Laten we voor nu hopen dat het gewoon een roddel is.

Reageer op artikel:
Was Kanye West niet bij het Met Gala vanwege Kim K’s cellulite-billen?
Sluiten