Het internet denkt dat Kanye West zijn eigen oorsmeer eet in deze video en we cannot

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe aflevering van ‘het internet kent geen genade’. Vandaag gaan we het hebben over Kanye West. Iemand heeft hem namelijk gefilmd terwijl hij zijn eigen oorsmeer aan het eten zou zijn. Dus dat.

De video gaat viral op internet en wij kunnen niet anders dan erom lachen. De meningen over hetgeen dat Kanye “eet” in de video zijn nogal verdeeld, maar dat maakt het niet minder grappig.

Kanye West eet zijn eigen oorsmeer

Het internet heeft weer iets gevonden om viral te laten gaan en deze keer is het een video van rapper Kanye West. In de video zien we Kanye die iets uit zijn oor haalt (of aan zijn oor krabt) en vervolgens zijn vingers in z’n mond stopt.

Reacties op Twitter

We hebben de video zo’n tien keer gekeken en ook wij kunnen niet helemaal bepalen wat er precies gebeurt. Ook het internet snapt er niks van, maar veel mensen denken te zien dat de rapper geniet van een smeuïg hapje oorsmeer.

Toch zijn er ook genoeg mensen die Kanye verdedigen. Misschien had ‘ie jeuk aan zijn oor en haalde hij daarna een haartje uit zijn mond. Of misschien spuugde hij gewoon zijn kauwgom uit. Who knows? Hoe dan ook, kijk snel mee naar de grappigste reacties op Twitter.

Reageer op artikel:
Het internet denkt dat Kanye West zijn eigen oorsmeer eet in deze video en we cannot
Sluiten