Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Entertainment 25 september 2020

Oh no – Kanye West ging weer los op Twitter en Kim is ten einde raad

Het was een tijdje rustig rondom Kanye West, maar afgelopen week ging het mis. De rapper heeft zich weer flink uitgelaten op Twitter. In de tweets richtte hij zich aan zijn dochter. Kim Kardashian voelt zich na deze tweets opnieuw machteloos. Bronnen vertellen dat de uitlating heel onverwacht was en dat ze het er erg moeilijk mee heeft.

The drama continues. We praten je bij.

Huwelijk Kim Kardashian en Kanye West in gevaar

Het begon allemaal met de presidentscampagne van Kanye West. Tijdens zijn onrustige en emotionele speech vertelde (of beter gezegd schreeuwde) Kanye dat hij er bijna voor had gekozen om North West te laten aborteren. Hij vertelde hoe Kim Kardashian de pillen al in haar handen had.

Na de campagne ging Kanye West door op Twitter. In zo’n twintig onduidelijke tweets kwamen onder andere wifey Kim Kardashian, schoonmoeder Kris Jenner en concurrent Drake voorbij.

Kort na deze gebeurtenissen werd duidelijk dat Kim Kardashian (en de rest van de familie) zich ernstig zorgen maakten over de mentale gezondheid van Kanye West. We wisten niet beter dan dat de twee druk bezig zouden zijn met het redden van hun huwelijk.

Nieuwe tweets

Little did we know dat Kanye West weer gekke tweets de wereld in zou slingeren. Deze keer kwam dochter North West voor in de opmerkelijke berichten: “Northy I am going to war and putting my life on the line and if I am murdered don’t ever let white media tell you I wasn’t a good man…when people threaten to take you out of my life just know I love you.”

Met de tweets zou hij verwijzen naar zijn strijd om de rechten op zijn muziek. Die wil hij namelijk overkopen van Universal, daar tweette hij afgelopen week ook meerdere keren over.

Machteloos

Eén ding is zeker: niemand zag deze tweets aankomen en Kim Kardashian al helemaal niet. Ze schijnt erg te zijn geschrokken en voelt zich opnieuw machteloos. Ze weet heel goed dat ze hem niet kan dwingen om medicijnen te nemen (iets wat hij haar wel had beloofd te doen, na de vorige gebeurtenissen).

Volgens een bron liggen de scheidingspapieren al klaar, maar wil Kim Kardashian nog even wachten met Het Gesprek. Volgens de bron zijn de tweets niet zozeer het probleem. Zijn manisch gedrag en depressieve stemmingen wegen eerder zwaar op het gezinsleven. Niet gek dus, als ze beslist om bij hem weg te gaan.

People

Reageer op artikel:
Oh no – Kanye West ging weer los op Twitter en Kim is ten einde raad
Sluiten