Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 6 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Stap snel in de trein want Kanye West is nú in Rotterdam

Stop met wat je aan het doen hebt en cancel al je plannen want Kanye West is in Rotterdam. Op dit moment. Dé Kanye is in Roffa voor een samenwerking met de kunstenaar Joep van Lieshout.

Kanye West in Rotterdam

De kunstenaar Joep Van Lieshout komt uit ons kikkerlandje en heeft begin deze week de deur opengedaan voor niemand minder dan Kanye. De Amerikaanse rapper is te gast in Joeps atelier in Rotjeknor vanwege een speciaal en mysterieus project.

Nice to meet you bro?? @kanyewest & @teamkanyedaily #VIRAAAAAL #yeezy #kanyewest #kanyeezy #TheOrginalPicture #TheGoat

2,037 Likes, 138 Comments – Quincy Mariano (@quincy_mariano) on Instagram: “Nice to meet you bro?? @kanyewest & @teamkanyedaily #VIRAAAAAL #yeezy #kanyewest #kanyeezy…”

Mocht je dinsdag of gisteren hebben gedacht te hallucineren omdat je Kanye in Rotterdam zag? Misschien was het hem wel. Eergisteren is Kanye namelijk al het atelier in Rotterdam binnengestapt. Joep vertelt aan NOS het volgende: “Het wordt in ieder geval niet iets met muziek. Meer iets met kunst en vormgeving. We zijn allebei erg enthousiast.” Het is dus nog volledig onduidelijk wat de samenwerking inhoudt. Hoe spannend is dit?!

Wie is deze man

Joep is voornamelijk bekend geworden met een kunstwerk uit 2015, genaamd Domestikator. Het kunstwerk zou in eerste instantie geplaatst worden bij het Louvre, maar onze Franse vrienden vonden het ongepast en te aanstootgevend.

Ja, wij vroegen ons ook meteen af wat er dan zo aanstootgevend is aan kunst. Nou, het kunstobject zijn twee gebouwen die in doggy style geplaatst zijn. Mocht je het object graag van dichtbij willen aanschouwen, dan moet je even naar het NDSM-terrein in Amsterdam Noord gaan.

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wat er uit de interessante samenwerking komt tussen Kanye en Joep. Mocht je hem in Rotterdam tegenkomen, vraag dan even wat de rapper van plan is.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Er komt een dating-app voor fans van Kanye West en Taylor-fans zijn NIET welkom

Vogue

Reageer op artikel:
Stap snel in de trein want Kanye West is nú in Rotterdam
Sluiten