Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 19 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Ho, stop, hold up, Kapitein Iglo is ineens een babe

Wie is er niet opgegroeid met de visstick-commercials van Kapitein Iglo? De jolige bebaarde, lichtelijk bolle kapitein nam kinderen mee op zijn schip en deelde daar trays vol vissticks uit – wij waren jaloers.

Kapitein Iglo heeft nu een make-over gehad, en we zouden geen nee zeggen tegen een avondje vol vissticks met de new and improved kapitein.

Kapitein Iglo is nu een hipster

Waar de oude kapitein Iglo eruitzag als een soort vrolijke kerstman, zie je in de ogen van de nieuwe kapitein dat hij shit heeft ~*meegemaakt*~. De nieuwe, waarschijnlijk emotionally unavailable, hipsterkapitein heeft volgens Iglo een hele nieuwe kijk op het leven: ‘Hij heeft zijn bekende avonturen ingeruild voor quality time met zijn familie. De nieuwe kapitein neemt de tijd om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven, zoals samen met zijn kleinkinderen zwemmen, gevolgd door een maaltijd met vissticks gemaakt van pure en eerlijke ingrediënten.’ En niet terug appen.

Wat vind jij? Zie jij de nieuwe kapitein Iglo wel zitten of heb je toch heimwee naar de oude variant? Zo ja, hier wat oude commercials als jeugdsentiment:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ho, stop, hold up, Kapitein Iglo is ineens een babe
Sluiten