Hold on – Gucci komt met een kapotte panty voor 190 dollar

Na de jeans met grasvlekken (voor 800 dollar), dachten we dat we het gekste al wel hadden gezien. Maar niets is minder waar. Gucci verkoopt nu namelijk een kapotte panty voor ruim 160 euro. En nu denk je natuurlijk dat niemand een kapotte panty wil kopen voor dat bedrag, maar da’s niet het geval. De panty is inmiddels helemaal uitverkocht.

Tuurlijk kunnen we lachen om hoe bizar dit item is, komt er ook ontzettend veel kritiek op. We praten je bij.

De kapotte panty van Gucci

De grootste ergernis van iedereen die een panty draagt is toch wel dat die dingen zo ongelooflijk snel kapot gaan. Van grote gaten tot ladders: normaal gesproken wil je dit niet in je panty zien ontstaan, maar Gucci denkt daar anders over. Zij verkopen nu namelijk een panty met – jawel – gaten en ladders, voor een schappelijke prijs van ruim 160 euro. Ha.

En raad eens? De kapotte panty van Gucci is niet aan te slepen. Het item was binnen no-time uitverkocht. Op de website zie je de panty met twee grote gaten rond de knie en met haken en ladders die niet zijn te missen.

Prima prijsje

Goed. De kapotte panty van Gucci kost dus zo’n 160 euro. Volgens iemand op Twitter heeft dat te maken met het feit dat de makers de naaimachine op een bepaalde manier hebben moeten gebruiken om de panty er zo (versleten) uit te laten zien. Volgens diegene zou de panty dan ook niet nóg verder stuk moeten gaan.

Voor wie er niet op wil gokken, hebben wij een leuke DIY gevonden om deze panty thuis na te maken: koop een panty en draag hem een dag. Wedden dat jouw panty aan het einde van de dag als twee druppels water lijkt op de kapotte panty van Gucci?

Reageer op artikel:
Hold on – Gucci komt met een kapotte panty voor 190 dollar
Sluiten