Trix Jacobs
Trix Jacobs Beauty 29 januari 2019

Dit klassieke kapsel wordt onwijs vaak gespot op de rode loper

Op zoek naar een makkelijk kapsel? Op de rode loper wordt steeds vaker een look gespot die werkelijk iedereen in elkaar kan knutselen. Je hoeft niet uren voor de spiegel te staan en ziet er toch top uit.

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de SAG Awards. En zoals dat gaat met uitreikingen, werd ook deze kans met beide handen aangepakt om uit te pakken voor de rode loper. Opvallend was dat er één specifiek kapsel bijzonder vaak voorbijkwam.

Dit is het kapsel waar we het over hebben

We hebben het hier niet over lang golvend haar of haarstrikjes waar we laatste al over schreven. Nee, we hebben het over een simpele hoge knot. Klinkt misschien niet heel glamorous, maar niets is minder waar. En het is stiekem ook nog eens heel makkelijk om zelf te creëren. Toupeer je haar en maak het met een elastiekje vast in een knot. De voorste plukjes laat je los, deze kan je krullen of juist steilen. Gebruik nog wat haarlak om het te fixeren en voilà, je bent klaar.

De sterren zijn fan

Als je een bepaalde look vaak spot op de rode loper, weet je dat je goed zit. Dit kapsel werd door meerdere sterren gerockt, waaronder Emma Stone en Fiona Xie. Zij laten zien dat iets simpels ook prima werkt voor zo’n gelegenheid. Want less is more zeggen ze altijd. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe het kapsel tijdens de SAG awards werd gedragen.

Emma Stone gaat voor een zijscheiding met subtiele beach waves.

kapsel rode loper 1

Actrice Fiona Xie, uit Crazy Rich Asians, heeft de stijltang gebruikt voor deze look.

kapsel rode loper 1

Ook Sandra Oh draagt deze haartrend. Haar pony is gekruld, wat zorgt voor een speels kapsel.

kapsel rode loper 1

Dit kapsel vergt dus geen uren werk, maar heb je ’s ochtends binnen een mum van tijd gefixt. Fijn, want dat betekent weer een paar minuutjes extra slaap.

Heel Hollywood loopt ineens rond met dezelfde haarkleur

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Refinery 29

Reageer op artikel:
Dit klassieke kapsel wordt onwijs vaak gespot op de rode loper
Sluiten