Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 1 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Van de mul tot de pony: dit zijn de kapsels die deze winter gaan domineren

De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe kapsels. Dit seizoen is het moment waar ons haar echt tot zijn recht mag komen, zelfs tijdens jouw Zoom-calls. Om er zeker van te zijn dat je helemaal in de mode bent, hebben wij de beste kapsels voor je op een rijtje gezet.

Van de mul tot de volle pony, deze kapsels gaan we zelfs volgend jaar nog zien. En beter nog: je kunt ze heel makkelijk kopiëren.

1. De moderne mul

Als er iets on trend is dit jaar, dan is het de mul wel. Miley Cyrus werd al met het kapsel gespot en het is de opvolging van de shag-trend. Vind je de mul iets te gewaagd? Een brede pony en zichtbare lagen kunnen al voor een andere look zorgen.

2. Invisible cut

Heb je de droomlengte van je haar al, maar is het tijd om dode punten af te knippen? Ga dan voor een ‘invisible cut.’ Laat alle gespleten haarpunten en een paar centimeters van je haarlokken afknippen. Je haar ziet er alsnog lang en je kapsel oogt meteen een stuk gezonder.

3.Kortere plukken

Een kapsel dat we veel voorbij zien komen, zijn de kortere plukken aan de voorkant van je haar. Het heeft iets weg van de fringe , maar is net wat subtieler. Het heeft een ​​frissere en modernere stijl en geeft meer volume aan je haar.

4. Midi-lengte

De midi-lengte is hartstikke hot dit najaar en ook in de winter mogen deze kapsels gezien worden. De kortere lagen geven je meer volume en voor wat meer pit en textuur kun je een krultang gebruiken.

5. Volle pony

De stijlen uit de jaren zeventig zijn helemaal terug voor herfst/winter 2020, wat betekent dat ook de dikke fringe-kapsels zijn teruggekeerd. Voor de winter betekent het zelfs dat de pony iets voller mag.

Reageer op artikel:
Van de mul tot de pony: dit zijn de kapsels die deze winter gaan domineren
Sluiten