Dít zijn de meest gedurfde kapselmake-overs van celebrities in 2020

Het jaar 2020 is een jaar dat we nooit zullen vergeten. Van de quarantaine tot het meemaken van het einde van de KUWTK-serie: we waren er allemaal bij. Ook op het gebied van kapselmake-overs zijn er onvergetelijke momenten. Deze celebrities waren hun lokken zat en zitten nu in het lijstje met meest gedurfde kapselmake-overs van dit jaar.

De award van meest iconische make-overs in 2020 gaat uit naar deze celebrities.

De meest gedurfde kapselmake-overs

We snappen dat de quarantaine gekke dingen met je doet. Deze celebrities vonden het eens tijd om een flinke make-over te geven aan hun kapsel. Spoiler alert: sommige kapsels zijn geweldig.

1. Kaia Gerber

Het haar van Kaia Gerber heeft het flink te verduren gehad door de meerdere kapselmake-overs. Aan het begin van dit jaar had ze haar donkerbruine lokken omgetoverd tot een blonde coupe. Haar laatste make-over werd een roze haarkleur, geïnspireerd door Kurt Cobain.

2. Hilary Duff

Dit is wel de grootste make-over van het lijstje. Het blonde haar van Hilary Duff is haar signature look. De Lizzie McGuire actrice verraste haar fans door haar groenblauwe bob op Instagram te showen. Inmiddels is ze weer terug naar haar blonde lokken.

3. Miley Cyrus

Alhoewel Miley Cyrus niet haar lokken heeft geverfd, besloot ze wel om haar coupe een make-over te geven. Van haar lange blonde haar zijn er centimeters af met hulp van haar moeder en haarstylist Sally Hershberger.

4. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski shockeerde haar fans toen ze haar bruine lokken had ingeruild voor platinablonde plukken. De model is ondertussen alweer een brunette, maar kapselmake-over was een onvergetelijk moment.

5. Ariel Winter

We kennen Ariel Winter allemaal wel van haar rol Alex Dunphy uit de serie Modern Family. De actrice heeft jarenlang met donkerbruin haar rondgelopen, maar sinds februari is ze te bewonderen met aardbeien-blond haar. De make-over bevalt Ariel Winter wel. ”I’m a strawberry and a shortcake sooooo new nickname?” schrijft de actrice onder haar Instagram-bericht.

6. Sarah Michelle Gellar

Roze is een enorme haartrend dit jaar en ook Sarah Michelle Gallar liet zich dat niet ontglippen. Ze verfde haar blonde haar om tot een roze coupe. Dit duurde niet heel lang, want kort daarna zagen we de actrice toch weer met blond haar verschijnen op de gram.

7. Kim Kardashian

We weten inmiddels wel dat Kim Kardashian vaker van haarstijl veranderd, maar dit was de grootste kapselmake-over ooit. Dit keer ging ze voor een vurige coupe. Ze ruilde haar donkere lokken in voor een rode kleur. Een haarkleur die ze nooit eerder had uitgeprobeerd. En nee, dit is geen pruik. In dit artikel kun je meer vinden over haar make-over.

8. Sarah Hyland

Normaal gesproken is Sarah Hyland niet van de grote kapselmake-overs, maar haar Modern Family zus inspireerde de actrice om een make-over te ondergaan. Sarah Hyland ging voor de kleine zeemeermin look door haar lokken rood te verven.

Reageer op artikel:
Dít zijn de meest gedurfde kapselmake-overs van celebrities in 2020
Sluiten