Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 4 apr 2019

5x de mooiste kapsels voor vrouwen met dun haar

Leuk al die hairtutorials van vrouwen met Rapunzel-haar, maar de werkelijkheid is soms nét even anders. Niet iedereen is gezegend met een bos haar tot aan haar enkels. NSMBL to the rescue want we hebben vijf geschikte kapsels gevonden voor vrouwen met dun haar.

Kapsels voor dun haar

Eindelijk een paar kapsels die leuk zijn voor iedereen. Zelfs met dun haar krijg je het voor elkaar om deze prachtige looks in elkaar te knutselen. Oké, voor sommige coupes is wel wat kundigheid vereist, maar dan heb je ook wat.

1. Lokken langs je gezicht

Voor deze look heb je vooral veel haarspray nodig. Spuit lekker royaal zodat je het haar een wilderige look kunt geven, daardoor oogt het al snel een stuk dikker. Het maakt niet zo veel uit of je je haar aan de achterkant in een knot bindt of dat je er een staart van maakt.

Zorg ervoor dat je langs je gezicht twee grote lokken hebt hangen en kam deze met een borstel lekker wild. Voilà madame.

2. Palmboompje op je hoofd

Schattig en sassy tegelijkertijd. Deze look staat ontzettend leuk bij meiden met een bob. Maak een klein staartje bovenop je hoofd en jij bent klaar om deze zomer álle festivals te rocken.

3. Ponytail met clip ins

Je kunt er altijd voor kiezen om je haar dikker te doen laten lijken met een set clip ins. Dit zijn extensions die je zelf met een clipje aan je eigen haar kunt vastmaken en in onderstaande tutorial zie je hoe dat werkt. Je paardenstaart lijkt daardoor meteen een stuk dikker én langer als je kiest voor een set extensions van lang haar.

4. Opgestoken lage knot

In deze tutorial laten ze zien hoe je een lage knot maakt. Doordat je in delen werkt oogt de knot erna veel voller dan wanneer je in één keer een knotje in je haar draait.

5. Slag door stijltang

Maak met een stijltang krullen in je haar en kam ze vervolgens uit. Hierdoor lijkt je haar meteen een stuk voller én er zit een mooie slag in.

Zoek je nog meer inspiratie? Deze toffe kapsels staan echt iedereen goed.

Reageer op artikel:
5x de mooiste kapsels voor vrouwen met dun haar
Sluiten