Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 12 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Van pijpenkrullen tot beach waves: met deze krultangen maak je de mooiste kapsels

Sommigen zijn geboren met een prachtige bos krullen, anderen dromen hiervan. Zij die niet gezegend zijn met zo’n fleeky kapsel zijn vaak in gevecht met de vele soorten krultangen. De ene krultang is te fijntjes, terwijl de ander zo grof is dat je amper resultaat ziet in jouw steile lokken. Girl, we feel you. 

Voordat we beginnen zien we het eindresultaat al helemaal voor ons: een volle bos bouncy krullen die enorm glanzen. Een typisch Beyoncé-momentje. Maar helaas stelt het daadwerkelijke eindresultaat vaak teleur. Dit komt waarschijnlijk niet door jouw krultang-kunsten, maar door de verkeerde krultang-keuze. Om de zoektocht naar de perfecte krul te vinden, hebben wij hier vier tangen voor de mooiste kapsels op een rijtje gezet.

Voor kapsels met mini krullen – Carmen Chopstick Curler

Voor pijpenkrullen á la Queen B gebruik je de Carmen Chopstick Curler. Zoals de naam al verraadt is de tang even dun als een Japans eetstokje. Je pakt dunne plukjes haar en wikkelt deze om de tang heen. Het kost wat tijd, maar dan heb wel een mega bos krullen. Gebruik wat olie om het pluizige effect te verminderen en je bent klaar om te shinen.

De Carmen Chopstick Curler koop je hier voor  €25,95.

Voor kapsels met bouncy krullen – Max Pro Twist

Net zoveel volume als hierboven, maar liever iets grotere krullen? Dat doe je met de Max Pro Twist 25 millimeter. Deze tang werkt zo fijn omdat er geen klem aan de zijkant zit, waardoor je makkelijk de pluk eromheen draait zonder knikken. Je kunt ook een andere tang met een diameter van 25 millimeter gebruiken, het liefst eentje zonder klem.

Je koopt de Max Pro Twist hier voor €58,99.

Voor kapsels met grote krullen – BaByliss PRO 32 mm

Voor grote volumineuze krullen gebruik je de BaByliss Pro, één van onze favorieten. Dankzij de klem aan de tang zorg je dat de pluk tot in de punten krult. Houd het haar zo’n dertig seconden in de tang en laat het daarna afkoelen in je hand, zo zorg je ervoor dat de pluk stevig blijft zitten.

De BaByliss PRO koop je hier voor €56,99.

Voor kapsels met beachy krullen – ISO Twister

Deze krultang met een diameter van 32 millimeter bezorgt jou de perfect losse krullen. Omdat er aan deze tang geen klem zit, krijg je het losse beachy effect. Krul grove plukken en ga er dan met je handen doorheen, daarna ben je ready to go. Deze krultang is handig voor doordeweeks, maar ook ideaal in het festivalseizoen. Het is even een investering, maar dan heb je wel de Rolls-Royce onder de krultangen.

De ISO Twister 32 mm koop je hier voor €79,95.

Over deze 10 bizar eenvoudige kapsels doe je nog geen 10 minuten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van pijpenkrullen tot beach waves: met deze krultangen maak je de mooiste kapsels
Sluiten