Deze 5 snelle kapsels voor lang haar zijn perfect voor in de lente

Misschien ben je gezegend met lang haar, misschien heb je enorm lang gespaard voor deze lokken, of misschien ga je wel regelmatig in de weer met extensions. Hoe dan ook, jouw lange haar is jouw handelsmerk en je steelt er graag de show mee. Maar met de lente in zicht is lang haar soms ook heel warm en veel gedoe. Daarom hebben wij vijf kapsels voor lang haar die een life saver gaan zijn in de lente én snel gefixt zijn.

Kapsels voor lang haar

Het liefst loop je elke dag met prachtig geföhnde lokken, maar neem je slechts de moeite voor een snel knotje. Lastig. Om je uit de brand te helpen hebben wij: fleeky lente-kapsels op een rijtje gezet, die niet te veel moeite kosten. Thank us later.

1. Pin it

Dit kapsel is dé oplossing als je wel je haar los wilt dragen, maar liever geen haar in je gezicht hebt. Het enige wat je nodig hebt is een kam, schuifspeldjes en een beetje haarlak. Je kamt jouw lange haar in een scheiding en trekt dit strak achter je oren. Zodra alles goed zit, pin je het vast met de speldjes en fixeer je het met wat haarlak. Last van babyhaartjes? Spuit wat haarlak op de kam en kam de haartjes weer plat. Zo blijven plakken.

Pinned it.

53.9k Likes, 355 Comments – Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Instagram: “Pinned it.”

No more boring hair with this cute hairclip via @theditguide #moderosa #newin #theditguide #pearlsareagirlsbestfriend

4,839 Likes, 133 Comments – Roos-Anne van Dorsten (@moderosaofficial) on Instagram: “No more boring hair with this cute hairclip via @theditguide #moderosa #newin #theditguide…”

 

2. De lage knot

Het maken van deze lage knot is binnen een paar tellen gedaan. Het enige wat je nu nog moet doen is de voorste plukken lostrekken en deze krullen. Dit doe je door ze ongeveer tien seconden in de krultang te houden. Deze losse gekrulde plukjes zorgen voor een chique effect, zonder dat het je veel tijd kost. Om het geheel bij elkaar te houden, spray je er nog wat haarlak in, daarna ben je ready to go.

My basic look for the @oscardelarenta show last night. 😜 #nyfw

124.6k Likes, 925 Comments – Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Instagram: “My basic look for the @oscardelarenta show last night. 😜 #nyfw”

Sexy business 😍

384.1k Likes, 2,008 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “Sexy business 😍”

3. De paardenstaart

Oké, als je echt haast hebt is deze toegestaan. Een staart hoeft er namelijk niet altijd simpel uit te zien. Zorg ervoor dat je al jouw haren strak in de staart kamt voor een verzorgd effect en bind jouw haren vast met een leuk elastiek. Er zijn genoeg leuke scrunchies te koop die van de paardenstaart een feestje maken. Geen scrunchie in huis? Wikkel dan en pluk haar om het elastiekje voor een fancy look. 

Me: *I will not be awkward today* Person: Hey! Me: Good thanks!! 😁🤦🏻‍♀️

12.4k Likes, 505 Comments – MARTA SIERRA (@marta__sierra) on Instagram: “Me: *I will not be awkward today* Person: Hey! Me: Good thanks!! 😁🤦🏻‍♀️”

4. De grove slag

Als je je lange lokken liever laat wapperen, is dit het perfecte kapsel. Wat je hiervoor nodig hebt is een krultang, haarlak, een borstel en eventueel wat volumepoeder. Dit klinkt misschien als heel wat, maar dit simpele kapsel kost niet meer dan acht minuten van je tijd. Maak een middenscheiding en borstel je haar beide kanten uit. Nu krul je per kant de hele sectie in één keer in de krultang, een megapluk dus. Zorg dat je van je hoofd af krult voor het Victoria’s Secret-effect. Als beide kanten gekruld zijn, spray je wat haarlak en kam je het door. Een klein beetje volumepoeder op de aanzet en dan is jouw bouncy hair helemaal af!

Long hair again?! I swear I can’t make my mind up 🤷🏼‍♀️ wearing @zala_hair_extensions to change things up a little! Click the link in my bio to watch my new video btw 🤗

129k Likes, 623 Comments – SHANI GRIMMOND (@shanigrimmond) on Instagram: “Long hair again?! I swear I can’t make my mind up 🤷🏼‍♀️ wearing @zala_hair_extensions to change…”

5. Het halve staartje

Miss Kardashian heeft het halve staartje al helemaal onder de knie. Dit makkelijke kapsel ziet er heel schattig uit en zelfs een beetje feestelijk. De benodigdheden zijn een kam, een elastiekje en haarlak. Het makkelijkste is om vanaf de zijkanten van je voorhoofd tot aan je kruin een driehoek te maken en van dit haar een staartje te maken. Een beetje haarlak erin en klaar is jouw va va voom kapsel.

🐍

1.7m Likes, 15.9k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “🐍”

Het gezegde ‘als je haar maar goed zit’ is er eentje die écht waar is. Als je haar goed zit, voel je je automatisch ook beter. Wedden dat jij tien keer lekkerder in je vel zit als je ‘s ochtends die paar extra minuutjes aan je kapsel besteedt? Met bovenstaande kapsels ben je nog geen tien minuten bezig, dus nu heb je écht geen reden meer om te slacken met je prachtige lange haar.

Reageer op artikel:
Deze 5 snelle kapsels voor lang haar zijn perfect voor in de lente
Sluiten