Heb jij een langwerpig gezicht? Dan staan deze 5 kapsels je als de beste

Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en dat is maar goed ook. Ze zijn allemaal even prachtig, maar hebben ook een handleiding. De grootste issue? Kapsels en zonnebrillen. Om het je allemaal iets makkelijker te maken, zetten wij vandaag een aantal kapsels op een rijtje die mooi staan bij een langwerpig gezicht.

Laten we even vooropstellen dat jij elk kapsel kan dragen. Zodra je het haar met veel plezier en zelfvertrouwen draagt staat alles je. Toch zijn er een aantal kapsels die een langwerpig gezicht extra tot z’n recht laten komen. Speciaal voor alle vrouwen met een langwerpige gezichtsvorm, zetten wij een aantal kapsels op een rijtje.

Kapsels die mooi staan bij een langwerpig gezicht

Er zijn genoeg celebrities die bij iedere chique gelegenheid de rode loper betreden met een prachtig kapsel, of meiden op Instagram met de haarstijl van onze dromen. Dat is maar goed ook, want daar halen wij weer onze nodige inspiratie vandaan. Met volgende vijf kapsels laat jij jouw langwerpige gezichtsvorm het beste uitkomen.

Lang haar met beachy waves

Het lange haar met beachy waves laat een langwerpig gezicht mooi uitkomen, omdat vooral de waves langs het gezicht de boel accenturen.

Sunkissed bronde goals ??

388 Likes, 33 Comments – DANE WAKEFIELD??‍? (@dane_edwardsandco) on Instagram: “Sunkissed bronde goals ??”

Curtain bangs

Als je de haarstijl hierboven nog iets op wilt spicen, kies dan voor curtain bangs. Een pony, maar dan een stuk langer en extreem flatterend.

Head over to @theouai blog now! I am spilling my secrets on how to style bangs ?. * * * #hairstyle #trend #blog #post #fringe #bangs #blonide #ghd #brunettee #wavyhair #curls #style #trend #wanted #maneaddicts #effortless #hairinspo #tricks #tips #igkhair #ghdhair #bumbleandbumble #post #mykitsch

873 Likes, 27 Comments – The Mane Style (@themanestyle) on Instagram: “Head over to @theouai blog now! I am spilling my secrets on how to style bangs ?. * * * #hairstyle…”

Lange lokken met een zijscheiding

Blake Lively rockt dit kapsel als geen ander. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een zijscheiding kammen in jouw lange lokken.

Party like it’s 1999…

2m Likes, 8,660 Comments – Blake Lively (@blakelively) on Instagram: “Party like it’s 1999…”

Lang haar met een middenscheiding

Ook onze Kimberly Kardashian heeft een langwerpige gezichtsvorm, deze flaunt zij door haar lange haren in een middenscheiding te dragen.

Thank you @jadellebh for making me the sickest stuff ✨

1.7m Likes, 11k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Thank you @jadellebh for making me the sickest stuff ✨”

De lange boblijn

Niet alleen lang haar accentueert de lange gezichtsvorm, ook met een boblijn straal jij. Vooral als je de contouren krult om het gezicht te framen.

Sandy Beige✨

684 Likes, 15 Comments – Pennie Pannavalee (@penniepannavalee) on Instagram: “Sandy Beige✨”

Nogmaals, draag vooral het kapsel waar jij gelukkig van wordt. Maar mocht je even twijfelen, dan zijn bovenstaande haarstijlen gegarandeerd een schot in de roos. Heb jij een rond gezicht? Lees dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Heb jij een langwerpig gezicht? Dan staan deze 5 kapsels je als de beste
Sluiten