Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 24 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Vast, los en alles daartussenin: dit zijn de beste kapsels voor thuis

Een kapsel kan alle kanten op, maar vaak draag je het toch meestal wel hetzelfde. Ben je er klaar mee om het altijd los te dragen of wil je juist van die standaard knot af? Een andere haarstijl kan je al het gevoel geven dat je net naar de kapper bent geweest en dat is in deze tijd van veel thuis zijn precies wat we nodig hebben.

Misschien lijkt het alsof mooi opgestoken haar of losse lokken heel veel tijd en aandacht nodig hebben, maar niets is minder waar.

Kapsels voor thuis

Ben jij al klaar voor je volgende video-call met collega’s of zit je haar nog niet? Of je nou thuis aan het werk bent of meer vrije tijd hebt, het is altijd een goed idee om iets aan je kapsel te doen. Precies om die reden delen wij vijf snelle en mooie kapsels voor thuis. Zit je in ieder geval mooi op die bank.

1. The Rachel

Noem een kapsel dat meer iconisch is dan het kapsel van Rachel uit Friends. Laagjes, veel lucht tussen de lokken en caramelkleurige highlights nemen je zo terug naar de 90’s. Föhn je lokken naar binnen en je bent klaar.

2. Face-framing braids

Wil je een leuke touch geven aan je kapsel? Maak dan twee vlechtjes langs je gezicht en houd de rest van je haar stijl. Dat geeft een moderne look.

3. Strakke paardenstaart

Draag je je kapsel altijd los? Dan is het tijd om eens een mooie paardenstaart te maken. Kam al je haren strak naar achter en maak een mooie paardenstaart bovenop je hoofd. Succes gegarandeerd.

4. Beachy curls

Ben je wel klaar met je stijle haar? Dan is het tijd om er wat beachy krullen in te doen. Krul je haar met een krultang en borstel ze daarna zachtjes uit. Dat geeft een mooie speelse look. Vergeet de beachspray niet.

5. 90’s knot

Natuurlijk zijn de 90’s haarstijlen weer helemaal terug in de mode. Probeer daarom eens deze piekerige knot met losse plukken aan de voorkant. Geeft een mooie contour aan je gezicht en je ogen komen er zo mooi uit. Het is Bella Hadids go-to kapsel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vast, los en alles daartussenin: dit zijn de beste kapsels voor thuis
Sluiten