Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Keeping Up – De Kardashians hebben een nieuwe deal getekend voor een tv-serie in 2021

Drie maanden geleden maakte Kim Kardashian bekend dat ze na veertien jaar en twintig seizoenen stoppen met Keeping Up With The Kardashians. Het laatste seizoen komt in 2021 uit en wij zijn al enige tijd in rouw. De serie van de Kardashian-Jenners is puur vermaak en hoewel we net aan het idee gingen wennen, komt Kris Jenner met goed nieuws.

Momager Kris Jenner laat namelijk via Instagram weten dat de familie een nieuwe deal heeft getekend met Hulu.

Kardashians krijgen nieuwe serie

Dat lees je goed, we zijn voorlopig nog niet van de Kardashians af. De familie gaat een nieuwe serie ontwikkelen die in de VS op Hulu wordt uitgezonden en internationaal op Star. Het nieuws werd voor het eerst onthuld door Hulu’s moederbedrijf, Disney. Later werd het ook in een persbericht naar buiten gebracht. CNBC bevestigt dat Kim, Kourtney, Khloe, Kris, Kendall en Kylie allemaal bij het project betrokken zijn. Het lijkt er dus op dat we weer kunnen gaan genieten van de Kardashian-Jenners.

Kris Jenner bevestigt het grote nieuws via haar eigen Instagram. Ze deelt een foto met haar dochters en schrijft erbij, “Excited to announce our new multi year partnership with Hulu and Star and what’s to come in 2021 @hulu #Hulu2021”. Hoewel we nog niet precies weten wat we moeten verwachten, weten we wel dat alle Kardashian-Jenner zussen meedoen en dat het in het najaar van 2021 uitkomt. Eerst hebben we namelijk nog een laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians tegoed.

Einde KUWTK

In september maakte Kim Kardashian bekend dat de familie gaat stoppen met Keeping Up With The Kardashians. Na veertien jaar en twintig seizoenen schreef Kim op Instagram dat de cast de moeilijke beslissing had genomen te stoppen met de realityserie.

Fans (en wij) waren teleurgesteld, Kris Jenner zei dat het de juiste tijd was om ermee te stoppen. Toch vertelde ze later bij The Ellen Degeneres Show dat het besluit plotseling was. Het lijkt erop dat de familie toch geen afscheid kan nemen van een realityserie en wij kunnen niet wachten op de nieuwe serie van de Kardashians.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Keeping Up – De Kardashians hebben een nieuwe deal getekend voor een tv-serie in 2021
Sluiten