De zes gestoordste Kardashian momenten van 2018 op een rij

In het leven van de Kardashians gebeurt altijd wel iets. Een saaie boel is het niet, maar waarschijnlijk wel ook behoorlijk vermoeiend. Dit zijn de gestoordste dingen die de Kardashians in 2018 meemaakten op een rij. Wij zouden niet van plek willen wisselen, dank u hartelijk.

De Kardashians in 2018

Hebben we het over de meest besproken familie ter wereld, dan hebben we het uiteraard over de Kardashians. Het ene na het andere schandaal vindt plaats en wanneer je denkt dat het niet erger kan… Jup, dan bereikt het drama een absoluut hoogtepunt. Dit zijn gekste dingen die er dit jaar gebeurden in het leven van Kim en the clan. Moet je even nagaan: dit is dus alleen al in 2018.

Kylies zwangerschap

Kylie hield haar zwangerschap verborgen voor de buitenwereld. Hoewel er geruchten rondgingen dat ze zwanger was, heeft ze deze nooit bevestigd noch ontkend. Pas in februari dit jaar kondigde ze haar zwangerschap aan. En terecht: zo heeft ze op een rustige en stressvrije manier zich kunnen voorbereiden op alles wat er bij komt kijken als je mama wordt.

De fight tussen Kim en Kourtney

Deze klassieker herinneren we ons allemaal wel. Nare opmerkingen vanuit Kims kant werden naar Kourtney geslingerd. Ze zei tegen Kourtney dat zij het minst interessant was om naar te kijken en dat ze niet gepassioneerd is als het aankomt op haar bedrijf. Ouch, niet zulke handige opmerkingen.

Kourtney zei hierop dat zij en Kim simpelweg ‘andere normen en waarden’ hebben. Ze geeft aan dat ze het moederschap als haar belangrijkste taak ziet in het leven.

Het cheating scandal van Tristan

Hoe het nu zit tussen Khloé en Tristan: we hebben even geen idee meer. Wat we wel weten is dat Tristan Khloé bedroog. Videos van hem met een andere vrouw gingen rond op het internet, één dag voordat Khloé beviel van haar kindje True. Hoe triest wil je het hebben?

Kendalls controversiële opmerkingen in Love magazine

Kendalls opmerkingen die verschenen in Love magazine werden niet gewaardeerd. Dit stond er in het magazine: “Since the beginning we’ve been super selective about what shows I would do. I was never one of those girls who would do like 30 shows a season or whatever the f*ck those girls do. More power to ‘em.” Ai, we kunnen ons voorstellen dat dit niet lekker valt. Kendall zegt echter dat woorden verdraait zijn en dat het uit de context is gehaald.

Op Twitter postte ze een foto waarin ze het volgende zei: “It was intended to be entirely complimentary but unfortunately, my words were twisted & taken out of context. I want to be clear. The respect that I have for my peers is immeasurable!”. Woorden kunnen in een interview enorm verdraaid worden, dus de kans bestaat zeker dat Kendall het heel anders zei en/of bedoelde.

De breuk tussen Kourtney en Younes

Na twee jaar eindigde de relatie van Kourtney en Younes. Er kwam het nodige drama en nare opmerkingen bij kijken. Zo plaatste Kourtney een foto van haarzelf in een string bikini, waarop Younes de behoefte voelde met deze opmerking te smijten: “That’s what you need to show to get likes?”. Hou maar gewoon je mond, Younes.

Kylie op de cover van Forbes

In augustus verscheen Kylie op de cover van Forbes, als eerste ‘self-made billionaire’. Dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Ze is toch opgegroeid in een beroemd gezin waardoor haar kansen groter waren dan die van anderen? Zus Kim nam het op Kylie: “I really didn’t get it, because she is ‘self-made’ — we are all ‘self-made,'” Kim said. “What, because we came from a family that has had success? To me, that doesn’t really make sense…”.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Kim Kardashian maakt Tristan Thompson belachelijk in deze video

Seventeen

Reageer op artikel:
De zes gestoordste Kardashian momenten van 2018 op een rij
Sluiten