Bevestigt Karlie Kloss met deze vijf woorden dat ze nog steeds bevriend is met Taylor Swift?

We hadden zo onze twijfels over de vriendschap van Karlie Kloss en Taylor Swift, maar we wisten het niet helemaal zeker: hebben de twee nu ruzie of is alles koek en ei? Toen Karlie werd gespot met Katy Perry (dé grootste vijand van Taylor) neigden we toch meer naar die eerste situatie. Toch lijkt het erop dat we ons volgens Karlie geen zorgen hoeven te maken.

BFF break-up?

De geruchten van een vriendschap break-up begonnen allemaal toen de twee simpelweg niet meer samen gespot werden. Nu is dat op het eerste gezicht niet zo heel gek – zie maar een vriendschap te onderhouden met zulke drukke banen – maar het gekke is dat ze voorheen bijna altijd samen waren. Samen op vakantie, samen winkelen of gewoon thuis op de bank; het maakte niet uit wat ze deden, maar ze waren wel bij elkaar.

Vandaar dat we gek opkeken toen Karlie een foto op Instagram postte met als onderschrift ‘Swish Swish’ – wat een diss-track van Katy Perry aan het adres van Taylor is, waarin Katy zegt dat Taylor beter kan stoppen met haar carrière. Vanzelfsprekend werden de geruchten nog erger toen Karlie zelfs werd gespot met Katy. Natuurlijk is Karlie oud genoeg om zelf te weten met wie ze omgaat, maar een beetje vreemd was het wel.

“Don’t believe everything you read”

Wat blijkt? We hoefden ons al die tijd helemaal geen zorgen te maken. In een interview met The New York Times lijkt Karlie te hinten op een prima verstandhouding tussen de twee. Naast een hele hoop vragen over ‘Kode with Klossy‘, een codekamp dat Karlie opzette om daarmee meisjes te helpen met coderen, was er ook een momentje waarop er naar Karlie’s vriendschap met Taylor werd gevraagd. Karlie reageerde met de volgende vijf woorden: “Don’t believe everything you read“. Betekent dat dat Taylor en Karlie nog steeds dikke maatjes zijn? Laten we het hopen. Dan kunnen we weer met een gerust hart slapen…

The New York Times

Reageer op artikel:
Bevestigt Karlie Kloss met deze vijf woorden dat ze nog steeds bevriend is met Taylor Swift?
Sluiten