LOL – Een kat speelt Sex and the City in een viral video en het internet gaat stuk

Het is meer dan zestien jaar geleden dat de laatste aflevering van Sex and the City verscheen. Sindsdien zijn er twee films uitgekomen, maar tijden zijn nooit meer hetzelfde geweest. Alexandra Kyle besloot dit gemis op te vullen en speelde de scenes na met haar kat. Je begrijpt, het internet ging los.

Sex and the City zonder Samantha? Nah. Sex and the City waarbij een kat Samantha speelt? Count us in. Bij gebrek aan beter gebruikte Alexandra haar kat en dat leverde briljante video’s op.

Het internet gaat stuk om deze video’s waarin een kat Sex and the City naspeelt

Thanks to Corona zijn we nu allemaal een stuk creatiever in het bestrijden van verveling. Zo ook Alexandra Kyle, die besloot oude Sex and the City scenes na te spelen op Twitter. En niet zomaar, want Samantha wordt gespeeld door niemand minder dan haar kat Fred. Wij doen het bijna in onze broek.

In de eerste video speelt Alexandra de scene waarin Carrie met haar vriendinnen de verlovingsring bespreekt die ze vond in Big’s zak. Over iconisch gesproken.

Eerlijk is eerlijk, die kat heeft talent. En Alexandra trouwens ook, want hoe ze de dames nadoet is bizar. Van outfit-details tot gezichtsuitdrukkingen, vooral die van Charlotte is on point.

Hoe ze op dit idee kwam? Alexandra begon Fred in haar video’s te gebruiken toen ze van een vriendin een kattenpruik kreeg. Jep dat lees je goed, een kattenpruik. Het begon allemaal met scenes van The Hills en Breaking Bad, maar deze SATC video’s spannen echt de kroon. Op een goede manier, natuurlijk.

Zelfs de originele Samantha, Kim Cattrall, is fan. De actrice schreef op haar Instagram-pagina ‘These just keep getting better. I <3 Samantha the cat.’

Wij houden ook van Samantha de kat en wachten met smart op de volgende hilarische video.

Grazia Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
LOL – Een kat speelt Sex and the City in een viral video en het internet gaat stuk
Sluiten