Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 19 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Kate Middleton onder vuur voor het breken van de BAFTA-dresscode

Kate Middleton kwam gisteren aan op de BAFTA-awards in een beeldschone groene jurk. Look at her glow! Doorgaans zou deze look alleen maar positieve reacties uitlokken, maar toch kreeg Kate veel kritiek over zich heen. In het teken van de #TimesUp movement kozen alle andere aanwezigen er namelijk voor om zwart te dragen.

#TimesUp

Hoewel we denken dat het een goede move was geweest voor de royals om #TimesUp te steunen, was er een reden waarom Kate niet meedeed aan de dresscode. Er was een reden waarom Kate niet meedeed aan de dresscode. Waarschijnlijk weet je dat leden van het Britse koningshuis zich niet mogen bemoeien met politieke bewegingen, omdat ze daar boven horen te staan. Het lijkt erop dat Kate geen steun wilde uitspreken voor iets dat zo controversieel is als #TimesUp.

Het kan ons weinig schelen dat Kate geen zwart droeg, maar we vinden het wel jammer dat het door het koningshuis als ‘omstreden’ wordt gezien om deze movement te steunen, aangezien het volgens ons weinig te maken heeft met politiek, maar met common sense. Kate’s look viel heel erg op omdat alle andere aanwezigen, waaronder Margot Robbie, Jennifer Lawrence, Selma Hayek, Octavia Spencer en Angelina Jolie wél allemaal zwart droegen.

De groene jurk lokte veel negatieve reacties uit op Twitter:

Er waren ook mensen die voor haar opkwamen:

LAD Bible

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kate Middleton onder vuur voor het breken van de BAFTA-dresscode
Sluiten