Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kate Middleton steelt de show op de rode loper bij de première van ‘Top Gun: Maverick’

Wanneer Kate Middleton de deur uit loopt, kun je er eigenlijk altijd vanuit gaan dat ze er geweldig uitziet. Haar aanwezigheid bij de première van het langverwachte vervolg op Top Gun, Top Gun: Maverick, was hier dan ook geen uitzondering op. De hertogin van Cambridge droeg een strakke off-shoulder jurk naar de prèmiere en stal hiermee de show op de rode loper.

Wauw! Wat een prachtige en elegante look van Kate.

Top Gun première

Na 36 jaar kruipt Tom Cruise opnieuw in de rol van piloot Pete ‘Maverick’ Mitchell, één van de acteur zijn meest beroemde rollen. In Top Gun: Maverick zien we dat Maverick onverwachts is teruggekeerd en zal hij een nieuwe lichting piloten moeten trainen voor een speciale missie.

De première van deze film is onderdeel van Royal Film Performance: een première van een belangrijke film waarbij leden van het koninklijk huis standaard aanwezig zijn. Deze première markeert de 72e Royal Film Performance.

Voor de gelegenheid ontmoetten William en Kate de castleden van de film, waaronder Tom Cruise, Miles Teller, Lewis Pullman en Jay Ellis.

Kate straalt op de rode loper

Als er één ding is dat we weten over de hertogin van Cambridge is het wel het volgende: Kate never misses. Een aantal maanden geleden trok ze al de aandacht van veel fans met deze adembenemende zuurstokroze avondjurk. Op de rode loper van de première van Top Gun: Maverick wist de hertogin opnieuw iedereen omver te blazen.

Kate straalde pure elegantie uit in deze strakke jurk van Roland Mouret. De tijdloze jurk combineert een classy zwarte kleur met een witte off-shoulder band. De look maakte Kate af met Robinson Pelham’s Tsar Star diamanten oorbellen, een zwarte clutch en zwarte pumps. We LOVE it.

Kate Middleton Top Gun premiere
Neil Mockford/FilmMagic

Ook de hertog van Cambridge, William, was goed gekleed voor de gelegenheid. Hij droeg een blauwe fluwelen blazer met een wit overhemd, een zwarte vlinderdas, een zwarte broek en zwarte schoenen. Strak in pak.

Kate en William Top Gun Premiere
Samir Hussein/WireImage

Het is niet iedere dag dat we de Britse royals op de rode loper zien verschijnen. Daarom zullen we waarschijnlijk nog even moeten wachten op een andere iconische red carpet-look van Kate. Wij staan nu al te popelen.

Kate Middleton is gespot in dé trendkleur van nu: zuurstokroze

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.