Hebben – Kate Moss lanceert haar eerste sieradenlijn voor Messika

We kennen Kate Moss allemaal als topmodel, maar inmiddels neemt haar dochter Lila Grace dat stokje van haar over. Ze liep afgelopen modeweek een show voor Miu Miu en maakte daarmee haar catwalkdebuut. Moeder Kate komt nu met haar eerste high-end sieradenlijn voor Messika. En die willen wij maar wat graag hebben.

De collectie van Kate, die ze samen met Valérie Messika maakte, is een ode aan vrouwelijkheid en sensualiteit.

Kate Moss by Messika

Valérie Messika – de vrouw achter het merk – ziet in Kate Moss een iconisch rolmodel. Als haar gevraagd wordt waarom ze een samenwerking met het topmodel is aangegaan zegt Valérie: “It had to happen.” Het ontwerpen van de nieuwe sieradenlijn deden ze samen. Ze begonnen daarvoor bij de sieradendoos van Kate Moss, die vooral bestaat uit kleurige en oversized items.

Het uiteindelijke resultaat is een perfecte combinatie van de Kate’s stijl en Messika. Voor de collectie werden verschillende materialen gebruikt, maar ook werd er gekozen voor verschillende typen goud en diamanten. Nog leuker: de collectie is voor jong en oud. Zo zijn er klassieke Messika-items ontworpen, maar vind je ook een choker en earcuffs terug in de collectie.

MARIN LABORDE

Campagne

De campagne voor deze unieke collectie werd geschoten in Parijs door fotograaf Chris Colls. Zowel Kate als Valérie halen hun inspiratie uit de Franse modestad. “The symmetry and modernity of the Bir-Hakeim bridge, the Garnier Opera and its contemporary baroque look, the Louvre and its ultra-contemporary graphic style. All the architectural diversity of these monuments is apparent in the diversity of the collection,” delen ze in een statement.

Voor de Kate Moss by Messika-collectie zijn negen sets ontworpen die allemaal hun eigen look hebben. Van klassieke kettingen tot een chain voor om je enkel en een bohemian neusring: de collectie heeft het allemaal. Nog niet uitgekeken? Bekijk dan hier alle creaties van het duo.

Reageer op artikel:
Hebben – Kate Moss lanceert haar eerste sieradenlijn voor Messika
Sluiten