admin
admin Food 10 jan 2018

Yes! Hier kun je de katervrije prosecco van Lidl bestellen

Yes, de katervrije prosecco van Lidl is nú verkrijgbaar. Maar we zullen eerst nog even uitleggen hoe dat nou precies kan, drank zonder kater. We schreven al eerder over de katervrije prosecco van Lidl, maar via Beautify kwamen we erachter dat hij nu ook echt te bestellen is in Nederland.

Drank zonder kater

Volgens expert Richard Bampfield komt het omdat er weinig sulfieten in deze prosecco zitten. Dit stofje zorgt er onder meer voor dat alcoholische dranken langer houdbaar zijn. En ze zorgen voor een vervelende day after.

katervrije-prosecco-lidl

Bovendien is de Organic Prosecco Spumante – zoals de katervrije prosecco heet – biologisch. Dit houdt in dat er gebruik is gemaakt van biologische druiven, gerecycled water en dat er geen chemische meststoffen, herbiciden, pesticiden en insecticiden in zijn verwerkt. En in biologische alcoholische dranken zitten sowieso al minder van die sulfieten.

Zo komt de katervrije prosecco van Lidl in je bezit

De katervrije prosecco is van Lidl, wacht voordat je naar de winkel sprint. Hij ligt namelijk niet in de schappen. Wél kun je ‘m online bestellen. En toegegeven, dat vinden we eigenlijk toch veel relaxter. Je hoeft de deur niet uit én je krijgt geen kater. Winning!

Reageer op artikel:
Yes! Hier kun je de katervrije prosecco van Lidl bestellen
Sluiten