Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 15 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Alles lijkt erop dat Katy Perry en Orlando Bloom weer een setje zijn

Dan is het weer aan tussen Katy Perry en Orlando Bloom en een dag later wordt Orlando met een mysterieuze dame gespot. Maar goed, dat was 2017. Een jaartje later is de situatie weer helemaal anders. Het ziet er namelijk nu toch echt naar uit dat de lovebirds weer bij elkaar zijn. En dat maakt ons niet zomaar gelukkig, maar HEEL gelukkig.

Dus. Even alle facts op een rijtje.

Katy Perry en Orlando Bloom…

…vierden in januari samen vakantie in de Malediven

Volgens PEOPLE genoten Katy en Orlando van hun rust in het Amilla Fushi Resort in de Malediven. Ze werden zelfs samen gespot tijdens een diner – met baseball petjes op, dat dan weer wel. De Instagram-foto hieronder postte Orlando op 2 januari van dit jaar.

Toen het gerucht ontstond, kwam E! News met het nieuws dat Katy na een trip in Dubai ‘even’ langs de Malediven ging. Hmm, dat Orlando daar ook net op dat moment was is vast geen toeval. Een andere bron voegde daaraan toe dat het ‘niks serieus’ was en dat de twee de laatste tijd vaker contact hadden.

…vierden Oud & Nieuw samen in Japan

Ze deden zelfs een ‘Hello Kitty’ ritje in Sanrio Puroland. En zien we daar nu zowel Katy als Orlando dabbend in het karretje zitten? Yep, dat is inderdaad Orlando in Katy’s Instagram Story.

…delen hun kleding

Kijk, het kan gebeuren dat je dezelfde kleding hebt. Maarrr dat zit toch even anders als je beide gespot wordt met een customized onesie met Orlando gezichten erop (hallo, wil je het nog meer obvious hebben?). Ze werden ook beide gespot met een mosterdkleurige Supreme muts.

…liken en elkaars Insta-foto’s


…ze taggen elkaar

Trouwen?

Zowel Orlando als Katy heeft nog niets bevestigd, maar wij zijn er heilig van overtuigd dat die verloving er toch echt aan komt. Eerder deze maand ving Katy zelfs het bruidsboeket tijdens de bruiloft van haar broer – en let even op haar hilarische reactie in de video hieronder. Tja, dit kan niet toch niet meer misgaan nu?

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alles lijkt erop dat Katy Perry en Orlando Bloom weer een setje zijn
Sluiten