Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd en Katy’s ring is prach-tig

Jongens en meisjes het is eindelijk zover: Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd. Katy en Orlando hebben vanochtend een foto gedeeld waarop de bizar mooie ring van Katy te zien is.

Katy Perry en Orlando Bloom verloofd

Katy en Orlando hebben gisteren een wel heel bijzondere Valentijnsdag gehad. Na heel veel speculatie van fans en media, zijn de twee nu officieel verloofd.

De zangeres en acteur delen beiden dezelfde foto op Instagram en de caption van Katy luidt: “Full Bloom”. Om haar vinger is een prachtige, roze diamanten verlovingsring te zien.

Fans denken dat de twee hun verloving gisteravond hebben gevierd tijdens een Valentijsfeestje. Katy’s moeder postte namelijk gisteravond al een foto van de twee love birds op Facebook en veel fans spotten de enorme ring om haar vinger al.

Een lange relatie

Katy en Orlando hebben elkaar in 2016 voor het eerst ontmoet tijdens de Golden Globes. In 2017 gingen de twee even uit elkaar omdat ze ruimte nodig hadden.

In december 2017 waren ze echter weer samen gepot tijdens een vakantie in Japan en in februari 2018 werd bekendgemaakt dat ze officieel weer samen waren. Nu, een jaar later maken ze samen de volgende stap.

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

We zijn benieuwd naar de bruiloft van de twee love birds.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit – Taylor Swift en Katy Perry leggen ruzie bij

Reageer op artikel:
Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd en Katy’s ring is prach-tig
Sluiten