Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 6 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws – Katy Perry en Orlando Bloom verwachten hun eerste kindje

Yes, er is weer babynieuws: Katy Perry en Orlando Bloom verwachten hun eerste kindje. En alsof dat nog niet genoeg is, komt Katy ook nog met een heel nieuw album. In de videoclip van één van haar nieuwe nummers maakte ze bekend zwanger te zijn.

Voor velen komt het nieuws niet als een verrassing, want Orlando en Katy maakten al eerder bekend een kind te willen samen.

Katy Perry is zwanger

Gisteren ging Katy’s nieuwe nummer Never Worn White in première. In de videoclip onthulde de zangeres wel heel groot nieuws aan haar fans: aan het einde van de clip showde ze namelijk trots haar babybuik. Dat is nog eens een originele manier van je zwangerschap bekend maken.

Tijdens een live-video op haar Instagram en andere social media bevestigde de zangeres het babynieuws. Op Twitter schreef ze: “omg so glad I don’t have to suck it in anymore ?” en “or carry around a big purse lol.” Eén ding is zeker: Katy en Orlando hebben het goed geheim weten te houden.

Orlando Bloom en Katy Perry

Katy (35) is al een aantal jaar samen met Orlando Bloom (43) en het was nooit een geheim dat ze graag kinderen willen. Voor Katy is dit haar eerste kind, Orlando heeft al een kind uit zijn eerdere relatie met Miranda Kerr (36). Orlando vertelde eerder dat ze bezig zijn met kinderen: “I love kids. She’s great with kids. It would be a wonderful thing. We are shooting for that. It’s like this wild mustang. If we can just wrangle this beast and get on it, we’ll have the ride of our life.” Dat is duidelijk.

Vorig jaar werd Katy ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag en sindsdien is het stel verloofd. De plannen waren om aankomende zomer te trouwen, maar misschien wordt dat wel uitgesteld met een kleintje op komst. Het is in ieder geval een mooi jaar voor het stel.

Reageer op artikel:
Babynieuws – Katy Perry en Orlando Bloom verwachten hun eerste kindje
Sluiten