Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 17 sep 2020

Wait, whut? Katy Perry heeft een stalker en vraagt rechtbank een omgangsverbod

De kersverse moeder Katy Perry heeft het flink te verduren gehad. Ze heeft namelijk te maken (gehad) met een stalker. De zangeres vraagt de rechtbank nu om een omgangsverbod. Het verbod vraagt om bescherming voor haar partner Orlando Bloom, haar dochter Daisy van een maand oud en zoon Flynn van Orlando uit een vorig huwelijk. Wij praten je bij.

De twee nemen de stalker érg serieus.

Katy Perry gestalkt

Katy Perry is sinds augustus bevallen van dochter Daisy. Sinds maart was het al bekend dat de zangeres en haar liefje Orlando Bloom zwanger waren. In haar nummers liet ze trots haar babybuik zien. Lees hier meer over dochter Daisy. Dit geweldige nieuws werd kort daarna verstoord door haar stalker, die William zou heten. De stalker is een complete vreemde voor Katy Perry.

The Blast, een Amerikaanse entertainmentsite, liet weten dat zij de rechtbankdocumenten in handen hadden gekregen. Katy Perry liet in het document weten dat zij nog nooit van de man gehoord had. ”Hij is een vreemde voor mij. Maar hij betreedt de grond waarop ik woon, stalkt me en bedreigt mijn gezin. Daarom wil ik een omgangsverbod,” liet Katy Perry weten.

Criminele overtreding

De man zou zelfs op 8 september de tuin van Katy Perry en Orlando Bloom betreden hebben. De stalker wist over het tuinhek te springen. Perry, Bloom en dochter Daisy waren op dat moment thuis. Gelukkig was er ook beveiliging aanwezig, die de stalker verzocht om het grond te verlaten. De man weigerde en is daarna onder burgerarrest geplaatst wegens criminele overtreding. Hij liet de beveiliger van Katy Perry zelfs weten dat hij plannen had om het huis te betreden.

Zorgwekkende tweets

De stalker treitert het gezin ook via Twitter. Katy Perry is bezorgd na de zorgwekkende tweets van de stalker. Hij heeft op Twitter laten weten dat hij de nek van Orlando Bloom wilt omdraaien. Yikes. ”Ik vrees voor mijn leven, voor Orlando’s leven en vooral voor de levens van onze kinderen. Ook vrees ik voor onze familie en vrienden,” zegt de zangeres.

De verdachte heeft nu een tijdelijke omgangsverbod. Op 8 oktober wordt er een definitieve uitspraak gedaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait, whut? Katy Perry heeft een stalker en vraagt rechtbank een omgangsverbod
Sluiten