De wonderen zijn de wereld nog niet uit – Taylor Swift en Katy Perry leggen ruzie bij

Schrijf het in je agenda: vanaf nu is 8 mei een internationale feestdag. Ja, dat was gisteren, dus we vieren ‘m dit jaar lekker een dagje later. Na al die jaren hebben Taylor Swift en Katy Perry namelijk eindelijk de strijdbijl begraven en het ziet ernaar uit dat ze weer met elkaar door één deur kunnen. Eerlijk is eerlijk: dit zagen we niet aankomen.

How it all started…

Het begon allemaal in 2012. Volgens Taylor zou Katy toen een paar achtergronddansers van haar tour hebben ingepikt voor haar tournee – iets wat natuurlijk hartstikke ‘not done‘ is in de muziekindustrie. Na jaren heen en weer geruzie – waar de nodige liedjes over werden geschreven – ziet het ernaar uit dat er eindelijk een einde aan is gekomen.

Foto: Taylor en Katy tijdens een awardshow in 2010

Een bijzonder cadeau

Taylor postte op haar Instagram Story een video waarin ze laat zien dat ze (op het eerste gezicht) een wel heel ongewoon cadeau kreeg: een olijftak! Toch is het iets minder gek als je erover nadenkt: een olijftak staat namelijk symbool voor vrede, verzoening en hoop. Naast de plant zie je ook een brief van Katy. Als je goed kijkt, kan je het begin van deze brief lezen.

De brief begint al goed: “Hey old friend—I’ve been doing some thinking on past miscommunications and feelings between us and wanted to clear the air…” Daarnaast zijn de woorden “deeply sorry” ook nog te ontcijferen uit de brief. Bij de video van Taylor schreef ze “Thank you, Katy“.

Wat vinden fans ervan?

Het had even zes jaar nodig, maar Taylor en Katy kunnen weer met elkaar door een deur. Fans pleiten nu al voor een internationale feestdag en eh ja, waarom ook niet?

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
De wonderen zijn de wereld nog niet uit – Taylor Swift en Katy Perry leggen ruzie bij
Sluiten