Keaton wordt flink gepest, maar celebrities komen massaal voor hem op

Afgelopen weekend plaatste Kimberly Jones een video op Facebook, waarop haar zoon Keaton te zien is. Volledig overstuur en in tranen vertelt hij zijn moeder wat er op school gebeurd is. Hij wordt dagelijks gepest, wat hij totaal niet kan begrijpen, en met hem nog veel meer andere kinderen.

In de video zegt hij: “Why do they bully? What’s the point of it? People that are different don’t need to be criticized about it.” Omdat Keaton anders is dan anderen wordt hij uitgescholden, gepest en getreiterd. Ze noemen hem lelijk en hebben tijdens de lunch melk over hem heen gegooid. Toen zijn moeder hem ophaalde van school besloot ze de situatie vast te leggen, om het vervolgens te kunnen delen met de buitenwereld.

Het mooie van deze video is dat Keaton zich, ondanks zijn eigen verdriet, ook groot maakt voor andere kinderen die gepest worden. Zo zegt hij: “If you are made fun of, just don’t let it bother you. They suck I guess.” De video ging viral en bereikte al snel celebrities als Justin Bieber, Hailee Steinfield en Millie Bobby Brown die hun support voor Keaton uitspraken.

@justinbieber @realkeatonjones #keaton ❤?

A post shared by Blondeselena.Jay Rak-Su ??? (@blondeselena.jb.dl.ja.ts.raksu) on

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

E!Online

Reageer op artikel:
Keaton wordt flink gepest, maar celebrities komen massaal voor hem op
Sluiten