Yes – Keeping Up With The Kardashians komt eindelijk naar Netflix

Netflix, we love you. Wat zouden we toch zonder moeten deze periode? Sterker nog, nog langer thuisblijven is zo erg nog niet want, hou je vast. Keeping Up With The Kardashians komt naar Netflix. Finally.

Vanaf 1 juni is het zo ver. Seizoen één tot en met viervan Keeping Up With The Kardashians komen online. Trommel je vriendinnen maar op voor een Netflix-party, want dit wil je niet missen.

Keeping Up With The Kardashians op Netflix

In seizoen één tot en met vier zie je de Kardashians niet alleen voor de vele cosmetische ingrepen, maar zie je ook het huwelijk tussen Kim K en Kris Humpries, zie je Caitlyn Jenner nog als Bruce Jenner, waren Kendall en Kylie nog irritante pubers en zijn heel wat kiddo’s nog niet in beeld. De eerste vier seizoenen zijn het kijken meer dan waard, geloof ons. Al is het alleen al om de enorme transformatie te zien van de Kardashian clan. Oordeel zelf. Waan je even terug in 2007 toen het allemaal begon.

Achttien seizoenen

Inmiddels zijn we in 2020 aangekomen en bestaat de serie – thank God – nog steeds. Seizoen achttien is aangebroken waarin we het drukke leven van de realitysterren Kim, Khloe,kourtney, Kendall, Kylie én powermom Kris weer op de voet kunnen volgen. En guess what? Ook dit seizoen zit weer vol drama. Heb je de eerste seizoenen al gezien en wil je liever het nieuwste seizoen bekijken? Dat kan, ook in Nederland. Hoe je dat doet, lees je hier.

Meer realityshows

Netflix zou Netflix niet zijn als Keeping Up With The Kardashians het enige was wat online zou komen vanaf juni. Er komen ook nog drie stuks The Real Housewives online. Die van Beverly Hills (met Yolanda en dochters Hadid), New York en Atlanta. We hoeven ons ieder geval niet te vervelen, thanks to Netflix.

Reageer op artikel:
Yes – Keeping Up With The Kardashians komt eindelijk naar Netflix
Sluiten