Yes – Hier kun je het allernieuwste seizoen van Keeping Up with the Kardashians bekijken

Heb je al je lievelingsseries op Netflix en Videoland al uitgekeken? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians is begonnen in Amerika. En nu denk je misschien dat jij daar niks aan hebt, aangezien we meestal nog even moeten wachten voor het in Nederland te zien is – maar niets is minder waar.

Je kunt het nieuwe seizoen namelijk ook in Nederland zien. Thanks to de streamingsdienst hayu.

Nieuw seizoen Keeping Up with the Kardashians

Perfect nu we allemaal thuis in quarantaine zitten, niet? Wij konden echt niet wachten tot seizoen 17 op Videoland stond en nu is het alweer tijd voor het nieuwste seizoen. In seizoen 18 volgen we het drukke leven van de realitysterren Kim, Khloe, Kourtney, Kendall en Kylie én hun moeder Kris weer op de voet. En raad eens? Ook dit seizoen zit weer vol drama – dat bewijst de trailer alleen al.

In de trailer is een schreeuwende ruzie te zien tussen Kourtney en Kim. Die ruzie blijft niet alleen bij woorden, maar eindigt in een fysiek gevecht. Hier lees je alles over die ruzie. Geloof ons, daarna heb je nog meer zin om het nieuwe seizoen te beginnen.

KUWTK in Nederland kijken

Vanaf 27 maart is het nieuwste seizoen van Keeping Up with the Kardashians in Amerika te zien. We zullen nog wel even moeten wachten voor dit seizoen op Videoland te zien is. Je kunt dat natuurlijk afwachten, maar als je niet kan wachten hebben wij de oplossing. Het is mogelijk om alvast – tegelijk met Amerika – het nieuwste seizoen te zien.

De streamingdienst hayu biedt namelijk die mogelijkheid. Om het te kunnen kijken heb je alleen wel een abonnement nodig. De eerste maand op hayu is helemaal gratis, maar daarna betaal je €5,99 per maand. Good to know: op hayu vind je ook nog andere realityseries die net uit zijn in Amerika, dus wie weet is het de investering waard.

Reageer op artikel:
Yes – Hier kun je het allernieuwste seizoen van Keeping Up with the Kardashians bekijken
Sluiten