Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Baby news! Keke Palmer is bevallen en dit is de prachtige naam van het kindje

Slechts een paar uur geleden kondigde Keke Palmer op Instagram aan dat zij moeder is geworden van een prachtig klein mannetje. Zoals verwacht, doet ze dat natuurlijk weer met een flinke dosis humor. Ze neemt ons mee in de eerste 48 uur als moeder en dat is nogal een rollercoaster.

En het kindje heeft een prachtige naam gekregen. Die Keke, in tegenstelling tot veel andere celebs, wel meteen bekend maakt.

Keke Palmer is bevallen

Keke en Darius zijn verwilderd, blij en beyond exited op de eerste foto van haar slideshow op Instagram. In haar schattige slideshow vertelde de Emmy Award-winnares over haar eerste 48 uur ouderschap, terwijl ze een glimp liet zien van haar bundle of joy, gewikkeld in een lichtgrijze onesie en een witte muts.

In de tweede slide zien we Keke meezingen in de auto met de pasgeboren Leodis op de achterbank. En het is niet zomaar een nummer, het is het nummer Someone van El Debarge, dat een favoriet is van Keke en Darius. ”We became each other’s someone and made a someone, look at God!’‘ schrijft Keke liefdevol.

Op de vierde slide zien we de kersverse ouders met hun pasgeboren jongetje. Op de volgende twee slides zien we het schattige mannetje van dichtbij. Leodis Andrellton Jackson luidt zijn naam.

De commentsectie barst van de lieve felicitaties, van onder andere Jhene Aiko, Halle Bailey, Big Sean en Jimmy Fallon. De bevalling komt een maand nadat Keke per ongeluk het geslacht van haar baby onthulde in de aflevering van The Tonight Show Starring Jimmy Fallon van woensdagavond.

Tijdens een gesprek met de 48-jarige late-night presentator over welk sterrenbeeld haar kleine zal zijn, liet de ster per ongeluk vallen dat ze een zoon verwachtte. ‘‘So, my baby is either going to be a Pisces or Aries,’ vertelde ze. ‘Pisces are known to be very deep. They’re emotional creatures. So, I just want to make sure I’m not too blunt for my baby boy.’ 

Wij kunnen nu niet wachten op de volgende mom-updates van Keke.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.