Ken je Conchita Wurst nog? De ‘zangeres met baard’ herken je niet meer terug

In 2014 zaten velen van ons voor de buis gekluisterd om te kijken naar het Eurovisie Songfestival. Conchita Wurst was een van de deelnemers en zij viel met haar baard en lange haren nogal op. Conchita heeft niet stilgezeten want we zouden haar dankzij haar nieuwe uiterlijk niet meer herkennen.

Conchita Wurst

We hoopten toen natuurlijk allemaal dat Nederland er met de prijs vandoor zou gaan tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat is niet helemaal gelukt. Het was de Oostenrijkse zangeres Conchita Wurst die met de winst naar huis ging.

Ondanks dat deze editie van het Eurovisie Songfestival alweer een paar jaar geleden heeft plaatsgevonden, weten we nog maar al te goed wie Conchita was. De zangeres viel namelijk, naast haar bijzondere stem, ook op dankzij haar baard, lange haren en heftige make-up. Veel mensen noemden haar de zangeres met baard en ook wij zijn de bijzondere verschijning nog niet vergeten.

Een complete transformatie

Toch zouden we Conchita nu absoluut niet meer herkennen, want ze heeft een complete transformatie ondergaan. Haar baard heeft ze getrimd en platinablond geverfd, net als de rest van haar haren. Ook haar kledingstijl is enorm veranderd. Van lange jurken naar sportieve tracksuits.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Ken je Conchita Wurst nog? De ‘zangeres met baard’ herken je niet meer terug
Sluiten