Ken jij deze super handige functies van Android eigenlijk wel?

Love & Life

Ken jij deze super handige functies van Android eigenlijk wel?

Hoe goed we onze telefoons ook denken te kennen, we komen toch geregeld functies en snufjes tegen waar we nog nooit eerder van gehoord hadden. Super eenvoudige tips, maar die ons dagelijkse leven toch even heel wat makkelijker wisten te maken.

Omdat we het ons bést wel kunnen voorstellen dat jij ook wel eens in zo’n situatie hebt gestaan, delen we hierbij onze favorieten!

1. Zo makkelijk is het om de juiste leestekens te gebruiken

Vind je het maar lastig om een naam als ‘Renée’ goed te spellen omdat je het idee hebt dat dit meer moeite kost? Daar heeft Android een super makkelijke oplossing voor. Tijdens het typen houd je gewoon de ‘e’ net iets langer ingedrukt, en verschijnen er automatisch versies met leestekens, waaronder de ‘é’.

2. En hoe voeg je eigenlijk widgets toe aan je start-scherm?

Er is niets handiger dan je favoriete apps en widgets binnen handbereik te hebben, en die kun je dus super eenvoudig aan je startscherm toevoegen. Hieronder zie je hoe!

3. Op deze manier bekijk je je notificaties het snelst

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat je moeite doet om een notificatie te bekijken, maar dat er uiteindelijk maar weinig aan de hand is. Met onderstaande tip je kun je super snel zien of je notificaties directe actie vereisen of dat je ze nog even kunt laten staan.

De ultieme tip voor iedere Android-gebruiker? Android & You

Meer weten over de handige functies die Android te bieden heeft, waaronder ook gezondheid, entertainment, koken en andere tips voor je dag? Check dan ook even de rest van deze praktische video’s op het nieuwe Android & You kanaal, en abonneer je om op de hoogte te blijven van nieuwe tips! We weten zeker dat je hier allerlei handige, maar simpele mogelijkheden tegenkomt die je veel eerder had willen weten.

Android & You – Alles over Android

In samenwerking met Android