Kendall Jenner maakt van enkeltasjes de nieuwe fanny pack en wij zijn in de war

Alex Ebbers 10 jul 2018 Fashion

Fashiontrends komen en gaan. Zo is ook het inimini tasje een fashion-item dat elke keer weer terugkomt, bijvoorbeeld in de vorm van fanny packs. Alleen nu zien we ‘m op een manier voorbijkomen die zacht gezegd bijzonder is.

Kendal Jenner draagt een enkeltas

Kendall Jenner plaatste een video op haar Instagram Story waarin ze iets draagt wat op het eerste gezicht meer wegheeft van een enkelband. Je weet wel, zo eentje die criminelen dragen. Toch bleek niets minder waar. De jongedame droeg namelijk een enkeltas.

enkeltas

Nu lijkt het model zich ook te beseffen dat een minitas aan je enkel niet heel praktisch is, gezien de caption ‘it only fits joy’. Met andere woorden: je hebt er geen reet aan. En da’s op zich niet erg, want een gemiddeld sieraad dient ook voor weinig meer een leuk extraatje aan een lewk, maar toch voelen we Kendalls enkeltas-vibe nog niet helemaal.

Of het de eerste keer is dat we het item zien? Zeker niet. In 2007 kwam Chanel ook al met een enkeltas, maar of de tas dit keer dankzij Kendall aan zal slaan bij het grote publiek? Op de webshop waar Kendall het tasje hoogstwaarschijnlijk (voor *ahum* 645 dollar *ahum*) vandaan heeft, is hij nu wel uitverkocht. We zijn benieuwd.

Hellogiggles

Reageer op artikel:
Kendall Jenner maakt van enkeltasjes de nieuwe fanny pack en wij zijn in de war
Sluiten