Kendall Jenner heeft een liefdesbrief gekregen en de wereld is in rep en roer

Kendall Jenner deelde op haar Instagram een handgeschreven liefdesbrief en iedereen is door het dolle heen. Fans zijn er namelijk van overtuigd dat een ex-liefje haar stille aanbidder is, maar niets is wat het lijkt.

We kijken er niet echt raar van op dat Kendall Jenner een liefdesbrief ontvangt. Het model is onwijs knap en heeft ook nog eens honderden aanbidders. Toch gaan er veel speculaties rond over de afzender van deze brief, want de naam heeft ze anoniem gehouden. Fans zijn te nieuwsgierig en gaan zelf op onderzoek uit.

Kendall Jenner liefdesbrief

Grondig onderzoek

De hele wereld weet het zeker: de brief is afkomstig van Harry Styles. De twee waren al regelmatig samen gespot in 2016 en de fans hoopten toen stiekem al op een romance. Dat kwam er helaas nooit echt van, maar nu lijkt het erop dat de twee het misschien toch heel gezellig hebben. De brief is door de fans onder de loep genomen en er zijn nog net geen vingerafdrukken afgenomen. Wel is er gekeken naar het handschrift van de zanger en vergeleken met die van de liefdesbrief.

🎄 𝒷𝓇𝑜𝑜𝓀𝑒 🎄 on Twitter

My fucking he sent me this like no pls I’m gonna fucking DIE

Niet is wat het lijkt

De conclusie was dat het handschrift van de knappie toch niet helemaal overeenkwam met het handschrift van de brief. Maar van wie is de liefdesbrief dan? Gelukkig hield het model ons niet langer in spanning en plaatste ze een foto op haar Instagram van de brief inclusief naam. Onderaan de brief staat ‘M&M’, geen Harry dus. De letters staan voor Mert Alaş en Marcus Piggott, twee fotografen waarmee Kendall Jenner heeft gewerkt en goed bevriend mee is. Afgelopen maandag waren ze namelijk nog samen bij de British Fashion Awards.

Kendall Jenner liefdesbrief

Mert en Marcus schreven het volgende in de brief: “We may be miles apart but my love for you grows stronger and stronger by the minute. My innermost feeling is of pure love for you. I will love you until death separates us. Right now this separation is killing me, but in my heart I know that nothing would come close to separating us. ‘We are united into one forever, body & soul and I want you to know that I love you from the deepest part of my heart.” 

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kendall Jenner heeft een liefdesbrief gekregen en de wereld is in rep en roer
Sluiten