Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 16 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner zingt over haar vagina in nieuw nummer van Lil Dicky

Kendall Jenner is van vele markten thuis: ze is bekend als realityster, model, modeontwerpster en zelfs schrijfster, maar zangeres? Die zagen we niet helemaal aankomen. In een nieuwe videoclip van Lil Dicky zien we Kendall een stukje zingen over haar vagina, met een flinke lading autotune over haar stem heen.

Freaky Friday

Het nummer ‘Freaky Friday’ gaat – redelijk obviously – over het verwisselen van lichaam met iemand anders. In de inleiding van de clip zien we Lil Dicky in een Chinees restaurant naar een video van Chris Brown kijken. Kon hij maar net zo cool zijn… De volgende ochtend blijkt zijn wens uit te zijn gekomen, en wordt Dicky wakker als C-Breezy. Hij geniet volop van zijn nieuwe status als wereldberoemde rapper en het feit dat hij nu ‘the N-word’ mag zeggen. Omgekeerd zit Chris Brown vast in Lil Dicky’s minder succesvolle leven.

Pas als de twee accepteren wie ze zelf zijn, wordt de vloek opgeheven. Maar toch gaat er iets mis: onderweg terug naar zijn eigen lichaam komt Lil Dicky terecht in het lichaam van Ed Sheeran, DJ Khaled en in dat van Kendall.

Kendall: “Holy shit, I got a vagina”

Mocht je alleen Kendalls stukje willen zien, spoel dan even door naar 05:03. Ze ‘zingt’: “Huh, I’m Kendall Jenner. I got a vagina, I’m gonna explore that right now. Holy shit, I got a vagina. I’m gonna learn. I’m gonna understand the inner workings of a woman.

Hoewel wij de clip wel lachen vinden, en begrijpen dat dit niet betekent dat Kendall een zangcarrière najaagt, is niet iedereen op Twitter even enthousiast:

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kendall Jenner zingt over haar vagina in nieuw nummer van Lil Dicky
Sluiten