Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 16 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Wait, whut? Is dit de nieuwe vriend van Kendall Jenner?

Het is alweer eventjes stil en rustig rondom de Kardashian-Jenners (op de uitspattingen van Kanye na). En dus is het hoog tijd voor een nieuwe liefde voor het topmodel uit de familie: Kendall Jenner. Er gaan namelijk al een tijdje geruchten dat Kendall aan het daten is met NBA-basketballer (surprising) Devin Booker.

En de twee steken het niet bepaald onder stoelen of banken, want ze flirten met elkaar op Instagram.

Kendall Jenner en Devin Booker

Kendall Jenner werd afgelopen zomer al een aantal keer met NBA-speler Devin Booker gespot. Afgelopen juni begon de geruchtenmolen te draaien en nu wisselen de twee op Instagram flirty comments met elkaar uit. Twee dagen geleden postte Kendall een flawless video op haar Instagram met als caption een aardbeien-emoji.

Natuurlijk kreeg het topmodel vele reacties, maar de meest opvallende kwam van haar zogenaamde “nieuwe vriend” en basketballer Devin Booker. Hij schreef onder de post “I like strawberries,” en Kendall reageerde met nog eens vier aardbeitjes op zijn reactie. Als dat geen duidelijke aanwijzingen zijn, weten wij het ook niet meer.

kendall jenner vriend
Instagram / @kendalljenner

Nieuwe vriend

In juni werden de Kendall en Devin voor het eerst aan elkaar gelinkt nadat ze samen in een auto stapte na een diner bij Nobu in Malibu. Daarna postte Kendall in juli foto’s van een roadtrip naar Arizona waarbij ze schreef, em>”a few weeks ago.” De oplettende kijker spotte foto’s met dezelfde opvallende achtergrond op het account van Devin, die ze vier dagen eerder postte.

We kunnen er dus vanuit gaan dat de twee samen een romantische quarantine roadtrip naar het binnenland van de Verenigde Staten hebben gemaakt. Voorlopig zullen we het nog even moeten doen met wat cryptisch speurwerk op Instagram, maar we hopen toch echt dat topmodel Kendall Jenner weer gelukkig is in de liefde. En we zijn natuurlijk benieuwd naar de reactie van mommy Kris Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait, whut? Is dit de nieuwe vriend van Kendall Jenner?
Sluiten