Wait, whut? Photoshopte Kendall Jenner zichzelf in een Black Lives Matter-protest?

Nu de Black Lives Matter-protesten aan de gang zijn, zien we steeds meer celebrities mee protesteren. En dat is een goede zaak, behalve als ze het alleen doen voor de likes. Dat lijkt nu het geval bij Kendall Jenner, want een verschenen foto ziet er alles behalve echt uit door een Photoshop-fail.

Op de foto is Kendall te zien met een protestbord, maar die is niet te zien in haar schaduw op de grond. Is dit wederom een Photoshop-fail?

Kendall Jenner bij een Black Lives Matter-protest

De foto van Kendall Jenner ging de afgelopen dagen al rond op social media. Op de foto zien we Kendall poseren met een Black Lives Matter-bord die niet te zien is in haar schaduw. Het lijkt er dus op dat er sprake is van een grote Photoshop-fail om likes te vangen. Volgens de screenshot werd de foto op het Facebook-account van Kendall gepost.

Neppe foto

Kendall heeft inmiddels gereageerd en vertelt in een tweet dat ze deze foto niet heeft geplaatst. Volgens haar is de foto van haar gephotoshopt en vervolgens op het internet verschenen. “This is photoshopped by someone. I DID NOT post this,” schrijft Kendall op Twitter. De screenshot ziet er inderdaad fake uit.

Ook wordt ze op Twitter aangevallen vanwege haar Pepsi-commercial uit 2017. In de commercial gaf ze een politieagent een blikje pepsi tijdens een protest. De commercial is uiteindelijk verbannen omdat het beledigend was en het jarenlange racisme en politiegeweld negeerde. Nu wordt Kendall op Twitter gevraagd of ze de politie weer een Pepsi komt brengen.

Reageer op artikel:
Wait, whut? Photoshopte Kendall Jenner zichzelf in een Black Lives Matter-protest?
Sluiten