Kendall Jenner geeft de media de schuld van inbrekers van haar huis

Kendall Jenner mag dan wel in het lijstje beroemdste gezichten ter wereld staan, dat betekent niet dat de hele wereld letterlijk alles van haar hoeft te weten. Sommige dingen moeten gewoon privé zijn. Gelukkig is Kendall niet op d’r mondje gevallen en vertelt ze dat fel tegen TMZ.

Kendall Jenner over privacy

Kendall Jenner is pas 22 jaar, maar heeft een heel imperium voor zichzelf gebouwd. Haar modellenwerk en deelname aan Keeping Up With The Kardashians heeft ervoor gezorgd dat ze een redelijk (lees: enorm) fortuintje heeft.

Maar dat het leven van supersterren niet altijd over rozen gaat, blijkt maar weer. Er is namelijk voor de derde keer deze maand (!) een stalker het wooncomplex van het supermodel binnengedrongen. De stalker, genaamd John Ford, blijft het maar voor elkaar krijgen om het huis van Kendall binnen te dringen.

Dat is misschien wel een van de engste dingen die je kan overkomen in je huis, wat natuurlijk eigenlijk een safe haven hoort te zijn. De stalker van Kendall zit ondertussen vast, maar dat betekent niet dat de Kardashian zich nu wel veilig voelt.

De schuld van de media

Kendall is er helemaal klaar mee en laat gisteren in een serie tweets aan TMZ weten dat ook celebs recht hebben op hun privacy. En even serieus, dit is iets wat we allemaal moeten horen.

Kendall on Twitter

and how do you guys think these terrifying people know where my house is? cuz you release not only photos but my location. it is so beyond unsafe. is this not our one ounce of privacy we can get??? …. https://t.co/Y1oglJsHck

TMZ had gepost dat de stalker van Kendall helemaal tot haar zwembad is weten te komen ondanks dat haar huis plaatsvindt in een besloten gemeenschap. Kendall zegt: “And how do you guys think these terrifying people know where my house is? cuz you release not only photos but my location. it is so beyond unsafe. is this not our one ounce of privacy we can get???”

Amen sister. Het is echt niet oké dat de media zomaar locaties van de huizen van beroemdheden weggeeft. We weten allemaal dat er genoeg gekken in de wereld wonen, dus het valt te verwachten dat er iemand tussenzit die een poging gaat wagen om in een Kardashian mansion te komen. Waar haalt de media het gore lef vandaan om zomaar adressen van mensen te delen.

Kendall on Twitter

i understand what i’ve signed up for but when you release the exact location to where i live THAT is when you’re putting my life in danger. your home is your safe haven, but for me, cuz of outlets like you, my home is anything BUT. you should be ashamed of yourself.

Ze gaat door: “I understand what i’ve signed up for but when you release the exact location to where i live THAT is when you’re putting my life in danger. your home is your safe haven, but for me, cuz of outlets like you, my home is anything BUT. you should be ashamed of yourself.”

Veiligheid boven entertainment

Waarschijnlijk begrijpt Kendall ook wel dat fans van haar en andere celebs zoveel mogelijk willen weten. Maar zoals de KUWTD ster ook zegt, hoort veiligheid voorop te staan. Dit voelt natuurlijk wel als een logisch punt en misschien denk je ‘duhhhh’, maar lang niet iedereen lijkt dit te begrijpen. Laten we vooral gewoon even normaal doen met z’n alle en beroemdheden in hun waarde laten.

kendall jenner stalker privacy

Ook Kourtney is het hiermee eens. Ze deelt namelijk Kendalls tweets op haar eigen Instagram account met een middelvinger emoji, so you know it’s real. Laten we hopen dat er geen creeps meer in het wooncomplex van Kendall verschijnen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Pardon? Laten we het even hebben over Kendall Jenners vermogen

Bustle

Reageer op artikel:
Kendall Jenner geeft de media de schuld van inbrekers van haar huis
Sluiten