Oops – Kendall Jenner ligt nu ook onder vuur door het vieren van haar verjaardag

Het is nog maar een week geleden dat Kim Kardashian heftige reacties op social media kreeg vanwege het vieren van haar verjaardag. Toch heeft de familie er maar weinig van geleerd, want afgelopen weekend vierde Kendall Jenner haar 25ste verjaardag. En veel gasten leken zich niet te houden aan de ‘no social media rule’.

Kendall vierde haar verjaardag – geheel in Halloween-stijl – in een hotel in West Hollywood.

Kendall Jenner vierde verjaardag

Het topmodel wordt morgen vijfentwintig en dat is natuurlijk reden voor een feestje. De birthday bash werd afgelopen zaterdag gevierd bij Harriet’s Rooftop in het 1 Hotel in West Hollywood. Ondanks het coronavirus stonden er grote namen op de gastenlijst: The Weeknd, Justin en Hailey Bieber, Saweetie en Winnie Harlow waren aanwezig.

Ondanks een ‘no social media rule’ verschenen er toch foto’s en video’s van het verjaardagsfeestje op social media. En dat schoot bij veel volgers in het verkeerde keelgat, want geen van de gasten droeg een masker of hield zich aan social distancing. Volgens E! News moest elke gast een negatieve coronatest laten zien voordat ze het feestje mochten betreden. Toch vonden veel fans dat het feest van Kendall Jenner not done was en dat het niet snijdt met de realiteit.

No social media

Op Instagram waren beelden te zien van de ‘no social media rule’ – die klaarblijkelijk bedoeld was om het feestje van Kendall Jenner privé te houden. Toch deelden veel van de gasten, inclusief Kendalls zus Kylie Jenner, foto’s en video’s van de verjaardag op social media. En dat zorgde natuurlijk voor verbaasde reacties.

Andere fans waren niet te spreken over het feit dat niemand afstand hield of een masker droeg. Alleen de bediening van het feestje droeg mondmaskers. Jaden Smith werd gezien met een zuurstofmasker als deel van zijn outfit, dat vonden fans nogal ongepast te midden van een pandemie. Kortom: Kendall Jenner ligt flink onder vuur door haar verjaardagsfeestje en heeft wat uit te leggen.

Reageer op artikel:
Oops – Kendall Jenner ligt nu ook onder vuur door het vieren van haar verjaardag
Sluiten