Kendalls birthday party was lit en we konden alles volgen op Instagram

Als je Kendall Jenner bent, vier je je verjaardag natuurlijk in stijl. Het supermodel werd op 3 november 23 jaar en haar nichtje Bella Hadid had een low key feestje georganiseerd. Niet zo een die je normaal gesproken van de Kardashians verwacht. We konden meekijken op Instagram stories dankzij Bella. Happy B-day Kendall!

Dit keer geen uitbundig feestje van de Kardashian clan, maar een ingetogen verjaardag met Kendalls beste vrienden en familie. Bella Hadid deelde foto’s van het feestje op Instagram stories en wij waren er maar wat graag bij geweest.

Klein feestje voor Kendall Jenner

Overdag ging Kendall fietsen door New York en we hebben haar nog nooit zo blij op een fiets zien zitten. In deze groene – over the top – seventies jas racete ze op haar Citibike door de straten van NYC.

Getty Images
Getty Images

Zo te zien is Kendall nog niet bezig met haar dieet voor de Victoria’s Secret Fashion Show in december. De tafel stond vol met nacho’s en guacemole, hoe doet die meid dat toch?!

Instagram @bellahadid
Instagram @bellahadid

Het appartement lag vol met opgeblazen dierenballonnen en die willen wij ook voor onze verjaardag. Omdat Bella niet kon kiezen besloot ze maar om alle dieren te kopen.

Instagram @bellahadid
Instagram @bellahadid

Kendall genoot van een zelfgemaakte taart en dat vinden we ergens wel heel erg schattig. Dit feestje hadden wij zelf ook kunnen geven en dat maakt dat we eigenlijk wel met Kendall bevriend zouden willen zijn.

Instagram @bellahadid
Instagram @bellahadid

Na het feestje thuis ging de party de hele nacht verder in de Sing Sing Karaoke Bar in New York. Goals.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pardon? Laten we het even hebben over Kendall Jenners vermogen

ELLE

Reageer op artikel:
Kendalls birthday party was lit en we konden alles volgen op Instagram
Sluiten