Pardon? Laten we het even hebben over Kendall Jenners vermogen

Weten we die goede oude tijd nog toen Kendall Jenner het alleen maar had over model worden in Keeping Up With The Kardashians? Nou, het is d’r gelukt hoor. Het supermodel heeft een vermogen waar wij alleen maar van kunnen dromen.

Kendall Jenners vermogen

Kendall is het best betaalde model in de industrie. Jep, dat betekent dat ze meer dan Gigi Hadid of Gisele Bündchen verdient. Tuurlijk is modellenwerk niet de enige inkomstenbron van Kendall, stel je voor. Ze verdient ook wat centjes met promotiedeals, tv-shows en ga maar door. Even een shoutout naar Kriss Jenner, die dit allemaal in gang heeft gezet. Je weet wat ze zeggen: de duivel werkt hard, maar Kris Jenner werkt harder.

Promotiedeals

Leefden we maar met z’n allen in een wereld waarin alle kledingmerken ons zouden betalen om in hun outfits te lopen. Dat is namelijk wel hoe Kendall leeft. Merken zoals Calvin Klein, Fendi en Adidas betalen de meid goud geld om een outfitje te rocken.

new @fendi campaign shot by Karl ?

1.2m Likes, 53.4k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “new @fendi campaign shot by Karl ?”

Toen ze het Fyre festival promootte, zou ze $250.000 hebben gekregen voor één enkele post. Toen het festival helemaal kut bleek te zijn, kreeg ze dat ook te horen. Maar goed, wij zouden daar geen moeite mee hebben. En weten jullie ook nog haar beroemde Pepsi samenwerking? Een bron heeft tegen People gezegd: “Kendall was likely paid a one-time fee for the ad. I’d guess anywhere from $400,000-$1 million.” Wauw.

Modellenwerk, duh

Tuurlijk sleept ze enorm veel geld mee met haar modellenwerk. In 2017 verdiende daar namelijk zo’n $22 miljoen mee. Da’s niet niks. Giselle Bünchen verdiende $17,5 miljoen en kwam daarmee op de tweede plek.

KUWTK

De hele Kardashian en Jenner squad komt daarnaast natuurlijk al sinds 2007 met hun gezichtjes op de buis, wat betekent dat Kendall al enorme flappen verdient sinds ze een klein kind was. Forbes heeft in 2016 gezegd dat het salaris van de Kardashians maar liefst zeven nullen bevat. In 2017 beweerde Variety dat E!News een deal van maar liefst $100 miljoen heeft gesloten met de familie, om de show op z’n minst tot 2020 te filmen.

Totale waarde

Dus, alles opgeteld zou de totale waarde van de 22-jarige (!) zo rond de $30 miljoen liggen. Wij verslikken ons even in onze thee. DERTIG miljoen. We willen niet doen alsof het niks is, maar dat is wel maar eenderde van wat zusje Kylie verdient.

Dit vind je ook leuk.

Kendall Jenner maakt van enkeltasjes de nieuwe fanny pack en wij zijn in de war

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Pardon? Laten we het even hebben over Kendall Jenners vermogen
Sluiten