Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 17 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh no – Kendall Jenner belandt in een ruzie met Kylie Jenner en Corey Gamble

Er is weer nieuws uit de Kardashian-Jenner familie. Er lijkt namelijk geen eind te komen aan de ruzie tussen Kendall Jenner en Corey Gamble, de vriend van moeder Kris Jenner. Nu Kendall in een recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians ook in een ruzie belandt met zus Kylie Jenner, vindt Corey Gamble het nodig zich ermee te bemoeien.

In case you missed it: wij praten je bij over alle recente drama in de familie.

Ruzie tussen Kylie en Kendall Jenner

In een recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians zien we hoe Kendall en Kylie een enorme ruzie krijgen tijdens een vakantie in Palm Springs. De ruzie begon toen Kylie, Kendall en Corey aan het eind van de avond samen in de auto naar huis reden. Kylie weigerde Kendall naar huis te brengen en Kendall zei aan het einde van de ruzie dat ze nooit meer met haar zus wilde praten.

Hoewel er geen beelden zijn van het incident, konden kijkers horen wat er gebeurde via de welbekende luidsprekerfunctie. Kim, Kris, Khloe en Kourtney luisterden wat er gebeurde terwijl de drie in de auto naar huis reden. Uiteindelijk zetten Kylie en Corey Kendall af aan de kant van de weg en wordt ze opgepikt door de de rest van de zussen. *drama*

Tegen haar zussen lucht Kendall haar hart: “I will never speak to Kylie ever again. She smacked me, not hard, she like, smacked me or something, so I came back at her and smacked her in the face and then she took her heel and put it into my neck. So then I started kicking her back. We got in a full fight.” Volgens Kendall stond Corey aan de kant van Kylie en zei hij: “fuck off” tegen Kendall.

Nog niet uitgepraat

Tijdens de laatste aflevering zagen we dat Kylie en Kendall de ruzie nog niet hebben bijgelegd. Kylie lucht haar hart bij Kris en hoopt dat het weer goed komt. “I love my sister. I think we’ll figure things out like we always do. It was just an unfortunate situation.” Kendall daarentegen besluit Corey op te bellen en hem aan te spreken op zijn gedrag.

Corey vindt dat hij niet in de ruzie hoort en in plaats van zijn excuses aan te bieden, vertelt hij Kendall wat hij echt van haar vindt. “You’ve been a rude person for years. You’re an a**hole when you feel like it, you get riled up for no reason. I’m about to tell you the truth about how you are. You don’t apologise for nothing.” En dat zorgt natuurlijk voor nóg meer drama. We wachten met smart op de volgende aflevering.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oh no – Kendall Jenner belandt in een ruzie met Kylie Jenner en Corey Gamble
Sluiten