Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 28 nov 2018
Leestijd: 4 minuten

Op deze 6 Instagram hotspots kun je de echte kerstsfeer beleven

Joe, voor ons gevoel is Sinterklaas allang weer met de noorderzon vertrokken en tellen we af naar het kerstfeest. Niks leuker dan ‘s avonds overal naar binnen gluren om te kijken hoeveel bomen er al zijn opgezet. Om alvast een beetje extra in de sfeer te komen, wil je deze Instagram hotspots in onze Christmas capital echt niet missen.

1. Kerst op het Museumplein

Cliché, maar dat maakt het niet minder fantastisch. De schaatsbaan op het Museumplein is weer geopend en Instagram stroomt langzaam vol met cosy kiekjes van influencers en schattige koppeltjes. Soms is het retedruk, maar stiekem heeft dat ook wel weer wat. Je kunt er al schaatsen huren vanaf €6,50 dus je hoeft maar een klein beetje te investeren voor de perfecte Instagram foto.

2. Spiegelgracht

De Spiegelgracht is één van de mooist versierde grachtjes van Amsterdam. Alle bomen langs het water zijn versierd met lampjes en wij kunnen niet wachten tot de eerste sneeuwvlokjes hier naar beneden dwarrelen. 3… 2… 1… *KLIK*.

3. Winterparade in Amsterdam

Vanaf 21 december kun je de Amsterdamse Winterparade in de RAI weer bezoeken. In het gebouw is een grote schaatsbaan opgebouwd waar je samen met Mr. Lova Lova de hele avond pirouettes op het ijs kunt draaien. Op de Winterparade is zowel binnen als buiten van alles te doen. Tickets kosten €5,- en na 21:00 uur is de toegang gratis. Oeh, en hadden we al gezegd dat er ook een reuze-reuzerad op de Winterparade te vinden is?

4. Magna Plaza

Kerst inkopen moeten hoe dan ook gedaan worden, en als je tegelijkertijd even een Instagram hotspot van je bucketlist wil afvinken kun je het beste naar het Magna Plaza shoppingcentre in hartje Amsterdam gaan. Elk jaar staat hier een gigantische kerstboom en kun je vanaf de balkonnetjes in het gebouw dé ultieme kerstfoto maken.

5. Drijvende kerstmarkt

Vergeet vooral niet een uitstapje naar Leiden te maken in december als je een drijvende kerstmarkt wil zien. WHUT?! Ja, je leest het goed. Op de grachten in Leiden kun je een drijvende kerstmarkt bezoeken en dat is alles wat je wil dit jaar.

6. Pulitzer Amsterdam

Eén van de mooiste hotels en Instagram hotspots van Amsterdam is hotel Pulitzer. Vooral rond Kerstmis wil je hier wel een bezoekje brengen, al helemaal als je die mooie grote kerstboom in de binnentuin ziet staan. Picture perfect.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Deze memes over kerst spreken heel december tot je ziel

Reageer op artikel:
Op deze 6 Instagram hotspots kun je de echte kerstsfeer beleven
Sluiten