Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 5 dec 2019

Video: 3 looks voor kerst – Occasional Outfits

Welkom bij NSMBL’s nieuwe serie Occasional Outfit. Ben jij op zoek naar originele outfit inspiratie? Dan ben je aan het goede adres. Wij geven in deze YouTube-serie kledingadvies voor verschillende gelegenheden.

Want zeg nou eerlijk, het is soms een hele uitdaging om te bepalen wat je nou weer aan moet trekken. Hulpeloos sta je ‘s ochtends voor je kledingkast omdat je “gewoon iets leuks” aan wil trekken. We’ve been there.

Occasional Outfits

Gelukkig voor jou hebben wij voor vier gelegenheden drie verschillende outfits bij elkaar gezocht. Van de ideale outfit voor een eerste date tot aan outfit opties voor je eerste werkdag. Elke gelegenheid die op gebied van kleding tricky is, hebben we meegenomen.

3 looks voor kerst

Bepalen welke outfit je het beste kan dragen naar de kerstborrel op werk is zo makkelijk nog niet. Je wil een originele, feestelijke outfit, die ook nog eens office proof is. Gelukkig voor jou hebben wij voor deze gelegenheid drie verschillende outfits bij elkaar gezocht.

Zo hoef jij alleen nog maar de stad in te duiken om hetzelfde te shoppen of je kledingkast te inspecteren naar soortgelijke outfits.

Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen van Occasional Outfits? Dan kun je je (gratis) abonneren op ons kanaal via deze link.

Reageer op artikel:
Video: 3 looks voor kerst – Occasional Outfits
Sluiten