Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 24 sep 2018

Je kunt dit jaar een magische kerst beleven in Zweinstein

Harry Potter lovers opgelet: dit jaar wordt jouw kerstdiner een stuk leuker. Want je kunt kerst in magische sferen beleven, namelijk in de grote hal van Zweinstein.

Beeld je eens in: urenlang tafelen tijdens een heerlijk kerstdiner, maar dan niet saai aan tafel bij je ouders. Maar wel in een setting die jij als Harry Potter fan nooit meer zult vergeten.

Kerst op Zweinstein

Heb je sinds het uitkomen van het eerste Harry Potter-boek ook gedroomd over lopen door de gangen van de magische school? Dan kan die droom dit jaar eindelijk uitkomen.

Want je kunt deze december plaatsnemen aan de kersttafel waar Harry, Ron en Hermelien ook altijd zaten. Echte sneeuw die in de grote zaal zomaar uit het dak viel, de lekkerste taarten, koekjes en aardappelpuree… We kunnen er niet over uit hoe mooi Zweinstein met kerst was.

Harry Potter Christmas GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Christmas GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Kerstdiner

Een simpel tafelkleed en een kommetje soep? Dacht het niet. In Zweinstein is het next level en kun je genieten van het kerstdiner van je dromen. De Warner Bros. Studio Tour maakt het voor de grootste fans mogelijk om van 10 tot 12 december aan tafel te schuiven in Zweinstein.

Hoe de avond eruitziet? Eerst word je ontvangen met zoete canapés en drankjes, waarna jij en je vrienden kunnen genieten van een tweegangendiner. Daarna word je compleet in stijl vervoerd naar perron 9 3/4, waar je het dessert krijgt.

Op de website wordt de avond als volgt beschreven: “Decorated using the original props from the magical film series, the Great Hall will be lined with trees adorned with golden baubles shaped like moons and partridges, while a replica feast complete with flaming Christmas puddings will dress the long tables.”

Tour na sluitingstijd

Maar dat is nog niet alles. Want nadat je alle gangen verorberd hebt, kun je nog genieten van een indrukwekkende en onvergetelijke tour door Zweinstein. En dat ná sluitingstijd van het park, waardoor je een unieke ervaring hebt.

Om het kerstdiner als tovenaar te beleven moet je wel flink in de buidel tasten, want tickets kosten £240 per persoon. Ze zijn vanaf 25 september om 10:00 uur te koop op de Warner Bros-website. Noteer deze datum met koeienletters in je agenda, zodat je als eerste tickets kunt scoren.

Harry Potter lingerie is nu een ding, en we willen het hebben

Unilad

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je kunt dit jaar een magische kerst beleven in Zweinstein
Sluiten