Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 4 dec 2020

Jingle Bells – De kerstfilm die jij moet kijken volgens je sterrenbeeld

It’s the most wonderful time of the year. Het is inmiddels een kersttraditie geworden voor velen: rondom de kerstdagen lekker op de bank hangen en een kerstfilm kijken. Dit was (op zijn zachtst gezegd) een intens jaar, des te meer reden waarom we deze feestdagen feelgoodfilms moeten kijken.

Geen idee welke kerstfilm je moet kijken? No worries, want gelukkig schieten de sterren te hulp.

Kerstfilm die jij moet kijken volgens je sterrenbeeld

We zetten dé kerstfilms op een rij die je moet kijken (of opnieuw kijken), op basis van de persoonlijkheidskenmerken die worden bepaald door je sterrenbeeld. Pak de popcorn er maar vast bij.

1. Ram: Best Man Holiday

Je houdt ervan om te pronken met toffe dingen in jouw vriendengroep en je wilt graag altijd nummer één zijn. Best man Holiday is dan ook de kerstfilm die bij jou past, Ram. Wanneer een groep studievrienden samenkomt om de feestdagen te vieren, strijden ze met elkaar om aandacht. Pak de popcorn er maar alvast bij.

2. Stier: Last Christmas

Deze film van Emilia Clarke en Henry Golding uit 2019 is misschien wel gebaseerd op jouw leven, Stier. Een eigenzinnige vrouw ontmoet een vreemdeling waarop ze langzamerhand verliefd op begint te worden. Hoewel jij geen probleem hebt om je hart te openen, ben je bang om jezelf te verliezen in relaties. Zwijmel weg bij deze sprookjesachtige kerstfilm, die perfect is voor jou.

3. Tweelingen: Let It Snow

Als een van de meest sociale sterrenbeelden, neem jij niets voor lief Tweelingen. Alles kan in een oogwenk veranderen, en dat zie je zeker terug in deze kerstfilm Let It Snow. In een klein stadje op kerstavond brengt een sneeuwstorm een ​​groep jonge mensen samen. Dit zal alles veranderen.

4. Kreeft: Home Alone

Home is where the heart is, dat is jouw motto Kreeft. Jij zal alles doen om je gezin en huis te beschermen, daarom past kerstfilm Home Alone bij jou. Je begrijpt de acties van Kevin hartstikke goed, want je wilt dat alles en iedereen veilig is in je omgeving. Het is daarom ook niet zo gek dat jij zelfs een paar beveiligingstechnieken uit de film precies zal nadoen (mocht dat ooit nodig zijn).

5. Leeuw: A Diva’s Christmas Carol

Er is geen betere film voor jou om naar te kijken dan A Diva’s Christmas Carol, Leeuw. In deze moderne versie van A Christmas Carol speelt Vanessa Williams een beroemde zangeres die een realitycheck nodig heeft om te zien dat roem en fortuin niet het enige zijn dat telt in het leven. Deze film zal als een levensles voor je zijn naar jouw weg naar succes.

6. Maagd: Operation Christmas Drop

Eerst zien en dan geloven is jouw motto, Maagd. Je hebt gewoon bewijs nodig dat goede daden van mensen hun vruchten afwerpen. Daarom past deze nieuwe kerstfilm van Netflix het beste bij jou. Het laat je de ware sfeer proeven van de feestdagen. De les die je uit deze film kan leren is om vriendelijk en vrijgevig voor iedereen te zijn.

7. Weegschaal: Almost Christmas

Jij leeft je leven door middel van relaties, Weegschaal. Je wilt andere zo goed mogelijk begrijpen en het liefst zo veel mogelijk vrede hebben met iedereen. Zelfs als het familieleden of vrienden zijn die soms het bloed onder je nagels vandaan halen. De kerstfilm Almost Christmas past daarom ook perfect bij jou. De film gaat over het openen van iemands hart voor liefde en nieuwe mogelijkheden, ideaal voor jouw romantische karakter.

8. Schorpioen: The Nightmare Before Christmas

Wanneer je eenmaal een besluit hebt genomen, is er geen weg meer terug voor jou Schorpioen. Vooral als je elk detail hebt uitgedacht en gepland. Totdat je verliefd wordt, want dan zie je de wereld door een roze bril. Dit geldt ook voor de hoofdrolspeler in The Nightmare Before Christmas. Deze kerstfilm is een must voor jou om te kijken.

9. Boogschutter: Elf

Jij herkent jezelf in de positieve vibes en avontuurlijke geest van kerstelfje Buddy uit kerstfilm Elf. Je ziet altijd het goede in andere en hebt vertrouwen in de mensheid, Boogschutter. Buddy gaat op zoek naar zijn biologische vader die in New York woont. Daarvoor moet hij de Noordpool verlaten. Een leuke kerstfilm die laat zien dat positief blijven belangrijk is.

10. Steenbok: How the Grinch Stole Christmas

You’re the mean one, mr(s) Grinch. Jij hebt veel weg van de reputatie van de Grinch, Steenbok. Maar onder je stoere en harde buitenkant ligt een gevoelig hart van goud gevuld,  wederom net als de Grinch. Des te meer reden dat deze kerstfilm bij jou past én misschien zelfs al je lievelingsfilm is. Pak de popcorn er maar bij.

11. Waterman: The Holiday Calendar

Jouw beste eigenschap is geduld, Waterman. Je weet als geen ander dat het belangrijk is om dingen op zijn beloop te laten, ook al duurt het jaren. Deze kerstfilm op Netflix is daarom jouw match. In The Holiday Calendar worden twee besties herenigd die nu de kans hebben om hun vriendschap naar een hoger level te tillen. Allemaal dankzij een magische kerstkalender. De film die jij gezien moet hebben.

12. Vissen: The Preacher’s Wife

Deze film van Whitney Houston, Denzel Washington en Courtney B. Vance zal jou zeker in een kerststemming brengen, Vissen. Het verhaal gaat over een engel die wonderen verricht aan een gelovig gezin. Door de verhaallijn zul je je gelukkiger voelen en omringd door liefde. Bovendien zullen de soundtracks uit de film helemaal bij jouw mood passen.

 

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jingle Bells – De kerstfilm die jij moet kijken volgens je sterrenbeeld
Sluiten